Αθηνά Παππά: «Εμένα μου επιτέθηκαν 4 και με σάπισαν στο ξύλο»

February 16, 2021Η Αθηνά Παππά εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία επίθεσης, σε συνέντευξή της στην πρωινή εκπομπή “Πάμε Δανάη”, η οποία όμως δεν έχει σχέση με το θέατρο.Όσον αφορά την πορεία της στον χώρο του θεάτρου, αποκάλυψε πως έχει ζήσει διάφορα περιστατικά στη διάρκεια της καριέρας της, τα οποία, ωστόσο, αντιμετώπισε και έκλεισε πόρτες.

Έφαγε ξύλο από τέσσερις νταήδες στο δρόμο η Αθηνά Παππά

«Όταν ήμουν 18 χρονών, πριν δώσω εξετάσεις, περπατούσα στον δρόμο με μια φίλη μου και πέρασε ένα αμάξι, μας έβρισε αλλά δεν δώσαμε σημασία. Όταν γυρνάγαμε πίσω βγήκαν κάτι νταήδες, πρώτα ένας και μετά άλλοι τρεις και συνέχισαν να μας βρίζουν. Η φίλη μου λιποθύμησε και άρχισαν να με χτυπάνε. Με σάπισαν στο ξύλο. Αν δεν έκανα πολύ γυμναστική δεν θα σωζόμουν. Ανέβηκα πάνω στο καπό και γλίτωσα. Ξύπνησα τη φίλη μου, πήρα ένα ταξί και πήγα στον ιατροδικαστή. Είχα συγκρατήσει τον αριθμό της πινακίδας, πήρα τον μπαμπά μου και πήγα στην αστυνομία. Τελικά τους βρήκαν, αλλά δύο χρόνια πέρασα δύσκολα. Ήταν λαθρέμποροι ναρκωτικών. Με παρακολουθούσαν, με έπαιρναν τηλέφωνο και απειλούσαν ότι θα με σκοτώσουν. Κάθε μέρα ήταν ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου» υπογράμμισε.

«Ήμουν σχεδόν προετοιμασμένη για το τι μπορεί να μου συμβεί. Είχα υποστεί ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς στο θέατρο. Και σεξουαλική παρενόχληση και βία πάνω στη σκηνή και κακή συμπεριφορά. Κάποιοι από αυτούς έχουν φύγει. Όμως το αντιμετώπισα και το διαχειρίστηκα μόνη μου», ανέφερε σχετικά με τα περιστατικά στο θέατρο.

Η Αθηνά Παππά θέλει να φτύσει στη μούρη όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα πράγματα

«Έχω οργή και θυμό για όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα πράγματα. Θέλω να τους φτύσω μέσα στη μούρη. Όταν ακούμε ότι έχουν γίνει πράγματα και ειδικά σε μικρά παιδιά είναι απαράδεκτα πράγματα και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν θα κάτσω φρόνιμα και κανείς άλλος. Εγώ τα έβαλα με τον καρκίνο, δεν πρόκειται να με πάρει από κάτω για κανέναν. Έχω κλείσει πόρτες γιατί μπόρεσα να το αντιμετωπίσω. Μου έριξαν ξύλο και ανταπέδωσα το χαστούκι», κατέληξε η Αθηνά Παππά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: