Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν στα χιόνια και τελικά «έφαγαν» από 300 ευρώ πρόστιμο

February 16, 2021Εύβοια: Δύο φίλοι από την περιοχή της Εύβοιας θέλησαν να πάνε μία βόλτα στα χιόνια, αλλά το πλήρωσαν ακριβά και πιο συγκεκριμένα, με το προβλεπόμενο πρόστιμο. Τα περίεργα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού (σ.σ. του COVID-19) είναι πολλά. Αυτή είναι ακόμη μία περίπτωση, πολιτών, οι οποίοι παραβαίνουν τα μέτρα για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού. Το αποτέλεσμα ήταν φυσικά να τους βεβαιωθεί πρόστιμο, καθώς οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης περίπτωσης δεν έφεραν μαζί τους τις απαιτούμενες άδειες. Αναλυτικότερα:Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από την περιοχή της Εύβοιας:

Ο καιρός αγρίεψε αλλά αυτό δεν πτόησε δύο φίλους στην Εύβοια. Βγήκαν βόλτα στα χιόνια, εγκλωβίστηκαν και κατέληξαν με πρόστιμο επειδή δεν είχαν άδεια μετακίνησης. Παρότι ο καιρός δεν είναι και ο καλύτερος για βόλτες, οι δύο φίλοι από τα Ψαχνά Ευβοίας αποφάσισαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (σ.σ. 15 Φεβρουαρίου του 2021) να πάνε βόλτα στην περιοχή Άγιος Ιερεμίας, όπου έφτασαν γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Το πρόστιμο που δέχθηκαν οι δύο φίλοι από την Εύβοια.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης εγκλωβίστηκαν στο σημείο με αποτέλεσμα να καλέσουν την πυροσβεστική να τους απεγκλωβίσει. Λίγο μετά τις 2 τη νύχτα εντοπίστηκαν και επέστρεψαν στα Ψαχνά συνοδεία των πυροσβεστικών. Εκεί τους ανέμενε περιπολικό του ΑΤ Διρφύων Μεσσαπίων για το σχετικό έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε, οι δύο εκδρομείς δεν διέθεταν άδεια μετακίνησης και έτσι έλαβαν το προβλεπόμενο πρόστιμο…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: