Γιώργος Καρατζαφέρης για Γιώργο Λιάγκα: «Τον Γιωργάκη μου τον έφερε ένας μουστακαλής»

February 16, 2021Γιώργος Καρατζαφέρης: Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός προχώρησε σε μία αποκάλυψη που έχει να κάνει με τον Γιώργο Λιάγκα. Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Ελλάδα γεια σου». Ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην τηλεόραση του «Αρτ» για το ξεκίνημα της καριέρας του Γιώργου Λιάγκα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης σχολίασε τις δηλώσεις του γνωστού Έλληνα παρουσιαστή, ο οποίος είχε αναφέρει πως στο ξεκίνημα της καριέρας του, τον είχε παρενοχλήσει ένας βουλευτής. Αναλυτικότερα:Η αποκάλυψη του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Γιώργο Λιάγκα:

Ο κ. Καρατζαφέρης είναι γνωστό πως δεν μασάει τα λόγια του και πως όταν αποφασίσει να μιλήσει, λέει τα πράγματα, όπως τα πιστεύει ο ίδιος. Ο Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε για το ξεκίνημα στη δημοσιογραφία του Γιώργου Λιάγκα. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Γιώργου Λιάγκα ότι, όταν ήταν νεαρός δημοσιογράφος, τον είχε παρενοχλήσει βουλευτής σχολίασε με το δικό του τρόπο ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Όπως είπε, ως νεαρό δημοσιογράφο το 1990, του τον είχε φέρει ένας μουστακαλής, αποκαλύπτοντας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν έτοιμος για όλα. «Έδινε τα πάντα», σχολίασε ο Γ. Καρατζαφέρης. Ο μουστακαλής για την ιστορία ήταν ο Κώστας Καραγιάννης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη για τον Γιώργο Λιάγκα.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο, με τις δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη στην τηλεόραση του «Αρτ» και την εκπομπή «Ελλάδα γεια σου»:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: