Γ. Μπέζος: Τι απαντά για ηθοποιό- σκηνοθέτη φίλο του- Τι του είπε η Παπαχαραλάμπους

February 15, 2021

Γ. Μπέζος: Τι απαντά για ηθοποιό- σκηνοθέτη φίλο του- Τι του είπε η ΠαπαχαραλάμπουςΓια τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση και βία στο χώρο του Θεάτρου και του θεάματος πήρε θέση ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος. «Ξέραμε και εμείς, ξέρατε και εσείς και δεν μιλούσαμε. Φτάσαμε ως εδώ γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Ναι με τη σιωπή μας. Βλέπαμε συμπεριφορές περίεργες, ακούγαμε διάφορα, αλλά ο καθένας κοίταζε τη δουλειά του», λέει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών. «Στα 25 χρόνια που είμαι θιασάρχης και παίζω σε τηλεοπτικές σειρές ελέγχω την κατάσταση, δεν έπεσαν ποτέ τέτοια πράγματα στην αντίληψή μου.Όμως κάπου συνέβαιναν. Καταλαβαίνω τις φωνές, τον εκνευρισμό στην πρόβα, γίνονται αυτά στη δουλειά μας, συχνά είναι μέσα στη δημιουργική εργασία. Από αυτό το σημείο όμως, ως την εκμετάλλευση του άλλου στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει μεγάλη απόσταση», είπε ο ηθοποιός.

Τι του είπε η Παπαχαραλάμπους «Φίλοι ναι, για να πω την αλήθεια έχω να μιλήσω μαζί του μήνες, πριν την πρεμιέρα του. Υπήρξαμε συνεργάτες και ειλικρινά όλα αυτά που συμβαίνουν με στεναχωρούν βαθιά. Στις τρεις-τέσσερις φορές που συνεργαστήκαμε δεν συνέβη κάτι. Το συζητούσα τις προάλλες με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και μου έλεγε «Ναι, γιατί μπροστά σου δεν τα έκανε», είπε ο Γιάννης Μπέζος όταν ρωτήθηκε για ηθοποιό- σκηνοθέτη φίλο σε βάρος του οποίου προέκυψαν καταγγελίες.

«Φριχτά. Είναι ό,τι πιο φτηνό, ό,τι πιο χυδαίο να παίζεις με την ελπίδα, την αγωνία, το όνειρο των παιδιών, να παίζεις με το μεροκάματό τους», σχολίασε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες για βιασμούς. «Ο νέος δεν έχει ανάγκη να γίνει φίλος με το δάσκαλο. Έχει φίλους τους συνομήλικους του. Έχει ανάγκη να τον διδάξεις. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτά, δεν πάει άλλο», συνέχισε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: