Χανιά: Αδέσποτο έσωσε 25χρονη Βρετανή από βιασμό και εκείνη το υιοθέτησε

February 18, 2021

Χανιά: Αδέσποτο έσωσε 25χρονη Βρετανή από βιασμό και εκείνη το υιοθέτησεΗ Georgia Bradley δεν πίστευε ποτέ ότι θα συναντούσε τον σωτήρα της σε μια παραλία στην Ελλάδα, αλλά μετά από μια τολμηρή διάσωση, οι δυο τους σύντομα έγιναν αχώριστοι.Το 2015, η 25χρονη φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Plymouth, η Bradley, βρισκόταν σε μια ήσυχη παραλία με τον φίλο της, στην Κρήτη.

Ο φίλος της βρισκόταν σε ένα τοπικό καφέ όταν η Bradley αποφάσισε να κάνει μια βόλτα κατά μήκος της παραλίας.

Η Bradley ήταν μόνη όταν την προσέγγισαν δύο ντόπιοι στην παραλία.

Τότε ήρθε αντιμέτωπη με δύο ντόπιους. Οι δύο άντρες άρχισαν να συνομιλούν με την Bradley και τη ρώτησαν αν θα ήθελε να πάει για ένα ποτό μαζί τους. Η Bradley αρνήθηκε και τότε αυτοί την άρπαξαν από το χέρι κι άρχισαν να την τραβολουγούν με το ζόρι.

“Ένας από αυτούς με άρπαξε από το χέρι,” δήλωσε η Bradley στην Daily Mail.

Σε μια στιγμή, οι ονειρεμένες διακοπές της Bradley μετατράπηκαν σε εφιάλτη.

Η παρέμβαση ενός γούνινου μικρού ήρωα έσωσε τη ζωή της.

Χωρίς προειδοποίηση, ένα μικρό μαύρο σκυλί εμφανίστηκε από το πουθενά. Άρχισε να γαβγίζει και να δαγκώνει τους δύο άνδρες και να γλείφει τα χέρια της Bradley.

Οι άνδρες, έκπληκτοι από την ξαφνική εμφάνιση του σκύλου, απομακρύνθηκαν. Το μικρό σκυλί είχε σώσει την Bradley!

Η Bradley και η σκυλίτσα, την οποία η Bradley ονόμασε Pepper, δέθηκαν αμέσως. Αλλά δυστυχώς, η Bradley δεν μπορούσε να πάρει την Pepper στο σπίτι της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Bradley έψαξε για τους ιδιοκτήτες της Pepper αλλά δεν βρήκε κανέναν. Όταν η Pepper ακολούθησε την Bradley και τον φίλο της μέχρι το διαμέρισμά τους, κατάλαβε ότι η σκυλίτσα ήτανε μόνη της.

Δυστυχώς, ο χρόνος δεν ήταν στο πλευρό τους. Το ζευγάρι επρόκειτο να γυρίσει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη μέρα. Αποφάσισαν να κάνουν το μόνο που μπορούσαν για την Pepper: να τη μεταφέρουν σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων, όπου θα τη φροντίζονταν και ενδεχομένως να την έδιναν για υιοθεσία. Αλλά το καταφύγιο δεν τη δέχτηκε.

Δεν μπορούσε να γίνει τίποτα και η Pepper επέστρεψε στους δρόμους της Κρήτης.

“Όταν φύγαμε για να πάμε στο αεροδρόμιο, κοιτάξαμε πίσω και η Pepper έτρεχε πίσω από το αυτοκίνητο,” δήλωσε η Bradley στη Daily Mail.

Η εικόνα της Pepper να κυνηγάει το αυτοκίνητο είχε μείνει χαραγμένη στο μυαλό της Bradley. Μόλις έφτασε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έκανε κράτηση για να γυρίσει πίσω στην Κρήτη – ήταν αποφασισμένη να διασώσει την Pepper και να την πάρει στο σπίτι της, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Bradley επέστρεψε για να διασώσει την Pepper και ανακάλυψε ότι η Pepper έκρυβε έξι μικρές εκπλήξεις.

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Bradley έφτασε και πάλι στην Ελλάδα για να ψάξει για την Pepper. Αποδείχθηκε ότι ήταν ευκολότερο από όσο φανταζόταν. Η Pepper περίμενε στην ίδια παραλία που συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

“Όταν είδαμε την Pepper στην παραλία, ήταν το καλύτερο συναίσθημα που είχαμε ποτέ,” δήλωσε η Bradley στην Daily Mail .

Από εκεί, η Bradley πήρε την Pepper σε έναν τοπικό κτηνίατρο. Εκεί έμαθε ότι η Pepper ήταν έγκυος – και δεν θα έσωζε μόνο την ίδια, αλλά και τα κουτάβια της!

Χρειάστηκαν 5 βδομάδες για να ετοιμαστεί η Pepper για το ταξίδι. Της έβαλαν μικροτσίπ, δέχθηκε την απαιτούμενη ιατρική περίθαλψη κι απέκτησε διαβατήριο ζώου. Πέρα από αυτά, όμως, απαιτήθηκε να περάσει 21 ημέρες σε καραντίνα, πριν φτάσει στο σπίτι της Bradley.

Λίγο μετά την άφιξη της Pepper στο Ηνωμένο Βασίλειο, γεννήθηκαν έξι πανέμορφα κουτάβια.

Σήμερα ζουν όλοι μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο.

διαφορετικό

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: