Φίδι αψηφά την βαρύτητα και ανεβαίνει πάνω σε καλώδιο για να κυνηγήσει πουλί

February 13, 2021

Φίδι αψηφά την βαρύτητα και ανεβαίνει πάνω σε καλώδιο για να κυνηγήσει πουλίΕκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν κατακλυστεί από το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε και δεν αποτελεί έκπληξη το γιατί. Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο να βλέπετε την τροφική αλυσίδα να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια σας, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη με τον Φίλιπ Λάι όταν κοίταξε πάνω, στο καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος.Ο Φίλιπ ήταν στο σπίτι του στο κατώφλι του, όταν άκουσε τον ήχο των πουλιών από πάνω του. Κοίταξε ψηλά στον ουρανό και δεν μπορούσε να πιστέψει τι είδαν τα μάτια του.

Ένα μικρό κίτρινο πουλί σκαρφάλωσε σε ένα ηλεκτρικό καλώδιο μιας κολόνας. Ένα φίδι κατάφερε να συρθεί καταπληκτικά πάνω στο καλώδιο και να φτάσει κοντά του.

Αντί να πετάξει μακριά από το φόβο του, το πουλί – το οποίο είχε μια απίστευτη ισορροπία – συνέχισε να απομακρύνεται από το καλώδιο χοροπηδώντας.Δεν είχε σημασία αν το φίδι άλλαζε καλώδια για να φτάσει το πουλί. Δεν μπορούσε να το κάνει.

Όταν το πτηνό τελικά πέταξε μακριά, το φίδι βρέθηκε σε μια δύσκολη κατάσταση: πώς να κατεβεί τώρα από το καλώδιο ρεύματος; Σύμφωνα με τον Φίλιπ, πήγε πίσω σε ένα φοίνικα.

Δείτε το βίντεο.

[littlethings]

Πηγή

Διαβάστε επίσης: