Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

February 13, 2021

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Τάσος Χαλκιάς μπαίνει στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο





Ο Τάσος Χαλκιάς εντάσσεται και επίσημα πλέον στο καστ της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» με τα γυρίσματα να ξεκινούν από τη Δευτέρα το πρωί, εντατικά, μετά την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο γνωστός ηθοποιός αποδέχτηκε τελικά την πρόταση που του έγινε και θα υποδυθεί τον αδελφό του Παρασκευά, του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος αποχωρεί, όχι μόνο από τη σειρά αλλά και από την Αττική, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

 

 


 

 


Σύμφωνα με την παλαιότερη επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης, «λόγω της αυτονόητης ευαισθησίας που οφείλει να επιδεικνύει η Δημόσια Τηλεόραση, ο ηθοποιός για τον οποίο έχουν υποβληθεί επώνυμες καταγγελίες προς έλεγχο στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, από σήμερα δεν θα μετέχει πλέον στα γυρίσματα της σειράς».
Με αυτόν τον τρόπο κατέστη αναγκαία η αντικατάστασή του. Ο ίδιος ο Τάσος Χαλκιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Open την Πέμπτη, είχε επιβεβαιώσει την πρόταση που του έγινε και μάλιστα είχε πει ότι το βλέπει θετικά.

«Πώς το μάθατε, πότε το προλάβατε; Πριν από μια ώρα, μιάμιση ο κ. Καραγιάννης μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συμμετέχω στη σειρά με έναν ρόλο, ο οποίος ήταν ήδη προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απομάκρυνση του Πέτρου Φιλιππίδη θα γίνει εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά», είχε σχολιάσει αρχικά ο Τάσος Χαλκιάς.


«Θα συζητήσω την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει» είχε πει και παράλληλα είχε τονίσει πως «φυσικά το βλέπω θετικά. Είναι μια πολύ ωραία σειρά… Δεν ξέρω λεπτομέρειες ούτε πότε θα αρχίσουν γυρίσματα ούτε καν αν θα τα βρούμε και θα συμφωνήσουμε. Και θα είμαι αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά που μου αρέσει».

Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς – σκηνοθέτες που κατηγορείται από συναδέλφους του και ειδικότερα την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Ελένη Δροσάκη, αναφέροντάς τον στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ζητώντας από το Πειθαρχικό Συμβούλιο τη διαγραφή του.

Και όπως ακούστηκαν πολλά για τις δουλειές του Γιώργου Κιμούλη, έτσι ακούστηκαν και για τον Πέτρο Φιλιππίδη καθώς τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν έντονες φήμες ότι ακόμα και η σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε στην ΕΡΤ βρισκόταν υπ’ ατμόν. Ωστόσο φαίνεται ότι τελικά γίνεται η μεγάλη ανατροπή. Έτσι, όπως φαίνεται, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο κοψίματος της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» από τη δημόσια τηλεόραση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: