Δημήτρης Παπανώντας: Το μυστήριο με την ηλικία του, ο λόγος που δεν έκανε παιδιά και η μελαγχολία

February 10, 2021Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι ένας από τους αγαπημένους δημοσιογράφους – παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης. Ξεκίνησε στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης και έκτοτε παραμένει σε αυτή.Της: Έπη Τρίμη

Αν και πολλές φορές είναι καυστικός και το χιούμορ του είναι ιδιαίτερο, έχει τη συμπαράσταση και την υποστήριξη πολλών τηλεθεατών. Είναι από τα δυνατά χαρτιά του πάνελ στο “Happy Day” και η ερώτηση “πόσο χρονών είναι ο Δημήτρης Παπανώτας” συνεχίζει να κυριαρχεί στις αναζητήσεις της Google. Ο ίδιος επιμένει να μην την αποκαλύπτει και να την κρατά επτασφράγιστο μυστικό.

Οι σπουδές κτηνιατρικής

Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει σπουδάσει Κτηνιατρική στο ΑΠΘ και ήταν συμφοιτητής με τον CEO της Pfizer τον Αλβέρτο Μπουρλά (Αλμπερτ Μπουρλά) ο οποίος είναι γεννημένος το 1961.

Προσωπική ζωή

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή, ο Δημήτρης Παπανώντας έχει επιλέξει να ζει έξω από την πόλη, στη Βραυρώνα, σε ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα. Η ηρεμία είναι προτεραιότητά του και φαίνεται από τις υπέροχες γωνιές του σπιτιού αλλά και τον μοναδικό του κήπο.

Το juicy περιστατικό στο Χαλάνδρι

Καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark» βρέθηκε ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Παπανώντας, όπου και έκανε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την ερωτική του ζωή.

Συγκεκριμένα, στο «εξολομογητήριο» του Θέμη Γεωργαντά, ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ στην κεντρική λεωφόρο στο Χαλάνδρι, ενώ μάλιστα οι οδηγοί ταξί κατάλαβαν ποιος είναι και του φώναζαν.

Ο ίδιος, μιλώντας για αυτό το περιστατικό είπε:
«Είχα σχέση με μια κοπέλα που ήταν κόρη γιατρού και είχαμε πάει σε κάτι κλαμπάκια στην Ανατολική Αττική. Είχαμε πάει με δύο αυτοκίνητα, με το δικό μου και το δικό της, βρεθήκαμε εκεί. Στον γυρισμό το ένα αυτοκίνητο ακολουθούσε το άλλο… Και εκεί στο Χαλάνδρι, πάνω στην κεντρική λεωφόρο, μου λέει κατέβα οπωσδήποτε. Περνούσαν ταξί και φώναζαν: Ρε Παπανώτα, τι είναι αυτά;»

Ο Δημήτρης Παπανώτας συνέχισε την «εξομολόγησή» του λέγοντας:

«Κατέβηκα για το αποχαιρετιστήριο φιλί, το καληνύχτα, το οποίο δυστυχώς προχώρησε τόσο πολύ που περνούσαν ταξί και φωνάζανε ρε Παπανώτα τι είναι αυτά;. Με καταλάβανε, αν και ήταν 4-5 τα ξημερώματα και σαββατοκύριακο που δεν έχει και κόσμο. Αισθάνθηκα περίεργα. Όχι στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε ένα πεζούλι εκεί. Ευτυχώς ήταν φαρδύ το πεζοδρόμιο».

«Δεν μου λείπει ένα παιδί»

Ο Δημήτρης Παπανώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τον λόγο που δεν απέκτησε ένα παιδί. Όπως τόνισε, έβαλε σε προτεραιότητα την επαγγελματική του ζωή. «Ναι, έγινε αυτό. Δεν μπορείς να το αποφύγεις όμως. Ακόμα και τώρα δουλεύω όλη μέρα. Όταν επιστρέφω στο σπίτι μου, πάλι πρέπει να δω τηλεόραση, να ενημερωθώ για ό,τι έχει γίνει μέχρι εκείνη την ώρα και να κοιμηθώ λίγο μετά. Επομένως δεν υπάρχει χρόνος» δήλωσε στο «Εγώ Weekly» το 2015.

«Ένα παιδί δεν μου λείπει σαφώς, γιατί δεν νιώθω ότι έχω τα φοβερά γονίδια που πρέπει να κληροδοτήσω στην επόμενη γενιά, το βρίσκω λίγο ματαιόδοξο όλο αυτό. Δεν νομίζω ότι κανείς προβληματίζεται ιδιαίτερα για το πόσο ευτυχισμένο θα είναι εντέλει ένα παιδί που θα κληρονομήσει το δικό του σώμα, το μυαλό, το χαρακτήρα ή τα εξωτερικά του γνωρίσματα. Έπειτα το παιδί δεν μας μοιάζει μόνο εμφανίστηκα, αλλά και σε αυτό που είμαστε μέσα μας. Έχει σημασία τι μυαλό και τι δυνατότητες έχουμε ή τι κληρονομικές ασθένειες κουβαλάμε.»,. απάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Όταν είμαι θλιμμένος, θα είμαι θλιμμένος

«Εκφράζω το συναίσθημά μου κι αυτό φαίνεται και στο πρόσωπό μου. Όταν είμαι θλιμμένος, θα είμαι θλιμμένος». Ο Δημήτρης Παπανώτας μοιράστηκε την πιο ανθρώπινη πλευρά του με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής», την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021. Αναφέρθηκε   στις δικές του περιόδους θλίψης αλλά και στους τρόπους που έχει βρει για να τις διαχειρίζεται έχοντας πει: «Δεν θέλω πολλές επαφές με τους ανθρώπους όταν είμαι στενοχωρημένος για να μην τους «περάσω» την αρνητική μου ενέργεια. Δηλαδή, νιώθω υποχρέωση, όταν θα βρεθώ σε μια παρέα, να μην είμαι στα down μου, να είμαι καλά. Άρα κόβω τις πολλές κοινωνικές επαφές. Αλλά γεμίζω την ημέρα μου με πράγματα που με ενδιαφέρουν».«Νομίζω ότι στη ζωή και να βασανίζεσαι, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Όλα αντιμετωπίζονται, εκτός από τα πολύ σοβαρά, για τα οποία οφείλεις να δώσεις τη μάχη σου. Να μην πεις «τι έπαθα τώρα» και να σε πάρει από κάτω που λέμε» είχε καταλήξει ο  Δημήτρης Παπανώτας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: