Γιάννης Κουκουράκης: Τα 7 δοκιμαστικά για τον Κωσταντή, η θαυμάστρια που τον γοήτευσε και το παιδί χωρίς γάμο

February 10, 2021Ο Γιάννης Κακουράκης γεννήθηκε το 1984 στα Χανιά όπου και μεγάλωσε. Τελειώνοντας το σχολείο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου ξεκίνησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων απ’ όπου αποφοίτησε τέσσερα χρόνια μετά. Μετά το τέλος των πρώτων σπουδών του αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική. Έτσι έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου πέρασε και ξεκίνησε τις σπουδές του.Της: Έπη Τρίμη

Η πρώτη του εμφάνιση ως ηθοποιός ήταν στον κινηματογράφο το 2005 στην κωμωδία Η γυναίκα είναι σκληρός άνθρωπος. Μεταξύ άλλων το 2015 εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο στο ρόλο του Αλέξη Γριβάκη. Παρέμεινε στη σειρά και κατά τη διάρκεια του τέταρτου κύκλου της μέχρι και το 2017. Την επόμενη σεζόν έκανε μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια. Από το 2019 μέχρι σήμερα υποδύεται τον Κωνσταντή Σεβαστό στη δραματική σειρά εποχής του ANT1 Άγριες Μέλισσες.Μιλώντας στο περιοδικό “Τηλεθεατής”, ο Γιάννης Κουκουράκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως για να διεκδικήσει τον συγκεκριμένο ρόλο πέρασε από 7 δοκιμαστικά για να τον πάρει!

Η συνάντηση με τον Αρναούτογλου

Ο Γιάννης Κουκουράκης ή αλλιώς ο «Κωνσταντής» από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show το βράδυ της Τετάρτης. Ο ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την δεύτερη επιτυχημένη σεζόν της σειράς, τον ρόλο του Κωνσταντή, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και ένα περιστατικό με μια θαυμάστρια που του έκανε εντύπωση.

Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Κωνσταντή

Για τις Άγριες Μέλισσες ο Γιάννης Κουκουράκης, είπε: «Δεν έχω καμία πληροφορία πως τελειώνει σύντομα ο ρόλος του Κωνσταντή. Ποτέ δε ξέρεις. Με όσα διαβάζω ως τώρα θεωρώ ότι ο ρόλος του Κωνσταντή δεν θα τελειώσει σύντομα. Σε ότι αφορά για μένα, δεν έχω κάποια πληροφορία, αλλά δε ρωτάω κιόλας ποτέ. Μου αρέσει να υπάρχει μια έκπληξη».

Δεν ήταν διακαής μου πόθος η αναγνωρισιμότητα

Ο ίδιος είπε ότι αντιμετωπίζει την αναγνωρισιμότητα σαν να μη συμβαίνει: «Δεν ήταν ούτε ζητούμενό μου ούτε διακαής πόθος και στόχος. Αυτό που άλλαξε είναι να μπορέσω να ντιλάρω τις άμυνές μου, έτσι ώστε να γίνω πιο ανοιχτός άνθρωπος. Με τους φίλους μου είμαι. Δεν το αντιλαμβάνομαι ότι μπαίνω στα σπίτια των ανθρώπων και τους κρατώ συντροφιά. Φαίνομαι λίγο απρόσωπος και δεν έχω χρόνο να απαντώ στα social αλλά οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.»

Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα

Ο Γιάννης Κουκουράκης περιέγραψε και ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό με μια θαυμάστρια που τον προσέγγισε: «Μου έκανε εντύπωση μια φορά από μία κοπέλα που δεν με γνώριζε και είχα βγει από το θέατρο. Κι ήρθε με ένα σκυλί και μου λέει είχα έρθει χθες με τις φίλες μου για κωμωδία αλλά εγώ τα βαριέμαι αυτά. Σε είδα κι ήρθα σήμερα να σου μιλήσω γιατί δεν είχα τα κότσια να το κάνω χτες. Αυτό με τρέλανε. Ήταν το πιο ντόμπρο, το πιο straightforward και εκτιμητέο. Μου αρέσει όταν οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα. Η προσέγγιση ήταν πάρα πολύ ωραία.»

Δεν είμαι γαμοφοβικός

“Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος. Παιδί σίγουρα θα ήθελα να κάνω. Δεν είμαι γαμοφοβικός, απλά είναι ένα στερεότυπο που έχει περάσει ως πρέπει. Ποιος ορίζει το τι εστί οικογένεια; Μπορεί να είμαι το μαύρο πρόβατο. Πάντα πίστευα στην έννοια της οικογένειας και όχι των συμβολαίων. Ο γάμος είναι μια καθαρά οικονομική πράξη. Είναι για να κερδίζουν χρήματα. Το “greek dream” είναι να βάλεις ένα νυφικό και να παντρευτείς” ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: