Survivor 4: Νέα «καρφιά» του Περικλή για τους Μπλε – «Προσπαθούν μόνο να ρίξουν τον αντίπαλο» – Survivor

February 9, 2021

Έχουμε συνηθίσει τον Περικλή Κονδυλάτο να τα βάζει με τη δική του ομάδα και να αποθεώνει τους «Μπλε», αλλά αυτή την φορά μοιάζει νευριασμένος με τους αντιπάλους, καθώς οι φωνές τους στη διάρκεια του αγωνίσματος τον εκνεύρισαν.



Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων έφερε έναν από τους πόντους στην νίκη των «Κόκκινων» στο αγώνισμα ασυλίας και φαίνεται να τα έχει βρει σε κάποιο βαθμό με τους συμπαίκτες του, καθώς είναι πιο συμμετοχικός στο παιχνίδι και τους πανηγυρισμούς, αν κρίνουμε από το πώς αντέδρασαν άπαντες στον πόντο, που έφερε, σηκώνοντάς τον στον αέρα.

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Άννα Μαρία - «Με είπε μ****α»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 4: Τριαντάφυλλος σε Άννα Μαρία – «Με είπε μ****α»

Ο ίδιος συνέχισε με «καρφιά» προς τους «Μπλε», μετά το αγώνισμα, αναφέροντας πως οι διαρκείς φωνές τους είναι ο μόνος τρόπος για να νικήσουν, ενώ είναι άτομα χωρίς συγκροτημένη σκέψη. Φάνηκε, μάλιστα, να συμφωνεί με τον Τριαντάφυλλο, σε μια… ιστορική στιγμή στην «κόκκινη» παραλία.

Τα σχόλια του Περικλή για την Μπλε ομάδα

Survivor 4: Η Ελέτσι καταγγέλλει τον Κονδυλάτο: «Έκαψε κάτι που άφησα πίσω στο νησί»

Καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε, βρέθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4. Η πρώην παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, μίλησε για τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο, ενώ αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του Περικλή Κονδυλάτου.

Αφορμή για να μιλήσει για την συμπεριφορά του, στάθηκε το χθεσινό περιστατικό όπου έκαψαν τα παπούτσια των πρώην συμπαικτών τους. Γεγονός που βρήκε αντίθετο τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Έτσι λοιπόν, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν δίστασε να τον αδειάσει λέγοντας πως με το που αποχώρησε, της έκαψε ο Περικλής ένα δικό της αντικείμενο που είχε ξεχάσει στην παραλία και η παραγωγή το έψαχνε επί δυο ημέρες.

«Θέλω να σας πω ότι όταν έφυγα εγώ από το νησί, όταν αποχώρησα, είχαν μια ταμπέλα στην οποία είχα γράψει το όνομα του ινστιτούτου μου και το έψαχνε επί δυο ημέρες η παραγωγή, δεν το βρήκε. Μάλλον το έχει κάψει ο Περικλής, έτσι νομίζω. Τώρα δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: