Άντρας κλωτσάει και δίνει μπουνιές στο μικροσκοπικό κουτάβι του και το σέρνει με το λουρί ενώ εκείνο σπαράζει στο κλάμα

February 10, 2021

Άντρας κλωτσάει και δίνει μπουνιές στο μικροσκοπικό κουτάβι του και το σέρνει με το λουρί ενώ εκείνο σπαράζει στο κλάμαΈνας ιδιοκτήτης σκύλου καταγράφηκε στην κάμερα να σέρνει με το λουρί το κατοικίδιο ζώο του, ένα μικροσκοπικό ημίαιμο κόλεϊ, πριν αρχίσει να το κλωτσάει και να το χτυπάει με μανία.Η επίθεση βιντεοσκοπήθηκε από έναν έντρομο περαστικό που είδε τον άντρα να τραβάει το κουτάβι από το έδαφος με το λουρί του σε ένα δρομάκι στο Aberystwyth της Δυτικής Ουαλίας, γύρω στις 1.45μ.μ. της 11ης Νοεμβρίου.

Το σοκαριστικό βίντεο δείχνει τον άνδρα να κλωτσάει και να δίνει επανειλημμένα μπουνιές στο μικροσκοπικό κουτάβι, ενώ εκείνο κλαίει και σπαράζει στον πόνο.

Η RSPCA, μία οργάνωση που παλεύει για την προστασία των ζώων, ελπίζει τώρα να εντοπίσει τον γκριζομάλλη ιδιοκτήτη μετά το «τρομερό περιστατικό».

Μία υπεύθυνη της RSPCA, η Keith Hogben, δήλωσε: “Ο άνθρωπος που μας το ανέφερε αυτό λέει ότι αυτός ο άντρας τραβούσε το κουτάβι με του λουρί του και το χτυπούσε μανιωδώς με μπουνιές και κλωτσιές.”

“Η κακοποίηση συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι που το κουτάβι ούρλιαζε από τον πόνο”.

“Το βίντεο δείχνει τον άντρα να κλωτσάει το σκυλί, να το χτυπάει με τα χέρια του και να το σέρνει από το λουρί του.”

“Είναι σοκαριστικό να βλέπεις τι έχει περάσει αυτό το μικρό σκυλί. Ας ελπίσουμε ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά από αυτό το φοβερό περιστατικό.”

Η σκληρότητα ενάντια στα ζώα αποτελεί ποινικό αδίκημα και μπορεί να οδηγήσει σε ποινή φυλάκισης έως έξι μηνών.

διαφορετικό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: