Κύριε Χαϊκάλη, δεν έχετε καμία σχέση με τους άντρες παλαιάς κοπής! – Αναγνώστης μπαμπάς ξεσπά

February 9, 2021Κύριε Χαϊκάλη, δεν έχετε καμία σχέση με τους άντρες παλαιάς κοπής! – Αναγνώστης μπαμπάς ξεσπά

Άκουσα σήμερα τον κύριο Χαϊκάλη να λέει ότι είναι άντρας παλαιάς κοπής και γέλασαν τα πατζάκια από τα παντελόνια μου. Γιατί;

Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο απυρόβλητο λόγω της επαγγελματικής του θέσης. Πέρα από αυτό είχε και την πολιτική του θέση και επιρροή (δηλαδή ασφάλεια). Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που κατά τη γνώμη μου είναι κτηνώδης χαρακτήρας, για ένα σεβαστό διάστημα, επιτέλεσε υφυπουργός εργασίας.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει κατά πόσο έχει κάνει κατάχρηση και της πολιτικής του δύναμης μέσω της οποίας, προσπαθεί να αγιοποιηθεί κατονομάζοντας τον εαυτό του ως “άντρα παλαιάς κοπής” προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο…τους άντρες παλαιάς κοπής, που ξέρουν να φλερτάρουν και να διεκδικούν ντόμπρα μια γυναίκα, δείχνοντάς της τον ανάλογο σεβασμό.

Αυτοί είναι οι άντρες παλαιάς κοπής κύριε Χαϊκάλη και όχι τα ανθρωπάκια που θέλουν να αγιοποιηθούν πίσω από τον ορισμό του (τάχα) παραδοσιακού άντρα. Και για να το τονίσω ακόμα μια φορά, οι άντρες παλαιάς κοπής, σέβονται και φλερτάρουν μια γυναίκα χωρίς ποτέ να την ακυρώνουν και να την μειώνουν σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα.

Οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα που απλώνουμε τα χέρια μας και αρπάζουμε. Οι γυναίκες ζητούν από έναν άντρα, εμπιστοσύνη και σιγουριά και αυτό που πάνω απ’ όλα θέλουν να νιώθουν, είναι ότι ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους, τις σέβεται και δεν τις θεωρεί ιδιοκτησία του.

Όταν παίρνεις τηλέφωνο ένα κοριτσάκι 20 χρόνια μικρότερό σου , από τη θέση του καθηγητή, και αυνανίζεσαι ενώ της μιλάς διότι “δεν δέχεσαι το όχι”, δεν είσαι άντρας παλαιάς κοπής.

Άντρας για φάπες είσαι!

Χ.Α – Αναγνώστης

Πηγή : hairt.gr

Διαβάστε επίσης: