Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και απαντάει για την εγκυμοσύνη

February 8, 2021

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση της και απαντάει για την εγκυμοσύνη

Η Κατερίνα Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Σου Κου Family” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, τα σχόλια σχετικά με την εγκυμοσύνη που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά και τον ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη.

Για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: “Δεν εξαρτάται από μένα μόνο. Είμαι καλά, είμαστε καλά και έχουμε μια όμορφη σχέση. Θέλω να σου πω ότι αν αυτό γίνει δεν θα μαθευτεί πολύ εύκολα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει φάει πολλά χαστούκια με τη δημοσιοποίηση των προσωπικών μου σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστή η σχέση μου, είμαι καλύτερα από ποτέ, είμαι πολύ ευτυχισμένη δεν θέλω να πάρει έκταση…”

Για τα σχόλια περί εγκυμοσύνης: “Δεν με ενόχλησαν αυτά τα σχόλια που ακούστηκαν στην εκπομπή. Εγώ μπορεί να έχω πει κάτι στον Γρηγόρη που με αφορά και αυτός έκανε πλάκα. Με ενόχλησε που υπήρξε φυλλάδα που ο δημοσιογράφος πήρε τηλέφωνο στο σπίτι, στον μπαμπά μου, στο σταθερό και τον ρώτησε. Εκεί ένιωσα πολύ άβολα και αμήχανα. Όταν μια κοπέλα είναι 36 ετών, όπως είμαι εγώ, είναι κάτι που θέλει μια λεπτότητα στο χειρισμό. Αν με το καλό συμβεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου, που τώρα σας το λέω δεν είμαι έγκυος, θα μαθευτεί, θα το καταλάβει ο κόσμος και όταν έρθει η σωστή η στιγμή θα το πω η ίδια. Ιδανικά θα ήθελα ένα παιδάκι. Για μένα η ολοκλήρωση μιας οικογένειας έρχεται με ένα παιδί αλλά δεν ξέρω πότε”.


Για το bullying που έχει δεχτεί: “Έχω μιλήσει για το bullying που δέχτηκα. Δεν θα πω όνομα, ούτε θα το φωτογραφίσω, ούτε θα το συνεχίσω καθόλου. Εγώ δεν τα παράτησα όσο κι αν με μείωσαν, όσο κι αν προσπάθησαν να με ρίξουν στον πάτο και με σκληρή δουλειά και πειθαρχεία συνέχισα και είμαι τώρα εδώ που είμαι και χωρίς καμία ανηθικότητα ή προσβολή στο πρόσωπο κανενός”.

Για τον ανταγωνισμό: “Δεν με φοβίζει ο ανταγωνισμός όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Γιώργος Λιάγκας καλά έκανε και μου αρέσει και σαν παρουσιαστής. Τον ξέρω και προσωπικά και είναι ένας άνθρωπος ευγενέστατος αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου και την εκπομπή. Αυτό είναι το σημαντικό”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: