Γυναίκα γέννησε πεντάδυμα και ο σύζυγός της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε

February 7, 2021Γυναίκα γέννησε πεντάδυμα και ο σύζυγός της δεν άντεξε και την εγκατέλειψε

Μία γυναίκα από την Οδησσό ανακάλυψε ότι όχι μόνο είναι έγκυος, αλλά κυοφορεί και πεντάδυμα. Έξι μήνες μετά τη γέννα ο σύζυγος της δεν άντεξε την κούραση και την ευθύνη της φροντίδας τόσων παιδιών και την εγκατέλειψε.

 

Μπορείτε να φανταστείτε την έκπληξη μίας γυναίκας να πάει για έναν προγραμματισμένο υπέρηχο και της πουν ότι είναι έγκυος με… πεντάδυμα;

Ούτε η Οξάνα μπορούσε να το φανταστεί, όμως δέχθηκε με χαρά τα νέα, σε αντίθεση με τον σύζυγό της που την εγκατέλειψε μετά τη γέννα, αφήνοντάς την μόνη με έξι παιδιά.

Η Οξάνα Κομπελέτσκαϊα, από την Οδησσό, γέννησε πέντε υγιέστατα μωρά, 3,5 μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία.

Έξι μήνες μετά τη γέννα, η γυναίκα με τα δύο αγόρια, μπήκαν στο νοσοκομείο με πνευμονία και αναγκάστηκαν να μείνουν στην εντατική, όσο ο σύζυγός της ήταν σπίτι με τα υπόλοιπα παιδιά.

Δεν άντεξε την κούραση και την ευθύνη της φροντίδας τόσων παιδιών και όταν η Οξάνα γύρισε με τα αγόρια από το νοσοκομείο, δεν βρήκε στο σπίτι ούτε εκείνον, ούτε τα πράγματά του.

Έτσι, η κοπέλα έμενε μόνη της με έξι παιδιά και μόνη βοήθεια την μητέρα της που ήταν συνταξιούχα.

Όμως δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή για χάρη των παιδιών της.

Ξεκίνησε το δικό της blog, στο οποίο μοιραζόταν τις εμπειρίες της για τον θηλασμό και τη μητρότητα και την θεραπεία της βρογχίτιδας και τώρα το έχει εξελίξει γράφοντας θέματα σχετικά με την ομορφιά.

Το κράτος έδωσε στην οικογένεια της Οξάνας ένα πεντάρι διαμέρισμα, ενώ μέσω του επιδόματος των παιδιών και φιλανθρωπικών δωρεών αγόρασαν τα έπιπλα για το σπίτι.

Στα σχέδια της Οξάνας είναι να δημιουργήσει και να κυκλοφορήσει τη δική της μάρκα παιδικών ρούχων.

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης: