Πετρούπολη: Ξεψύχησε ο σκύλος που χτυπήθηκε από άνθρωπο με βέλος – Έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη

February 7, 2021



Πετρούπολη: Ξεψύχησε ο σκύλος που χτυπήθηκε από άνθρωπο με βέλος – Έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη

Ο σκύλος ράτσας πιτμπουλ νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή. Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη

Ο 2,5 ετών σκύλος, που άγνωστος χτύπησε με βέλος το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή της Πετρούπολης, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό, κατέληξε από ανακοπή καρδιάς.

Ο σκύλος ράτσας πιτμπουλ νοσηλεύτηκε και χειρουργήθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

Ο άνδρας χτύπησε το σκυλί ενώ αυτό βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του ιδιοκτήτη του Σύμφωνα με τους μάρτυρες, Ο δράστης φορούσε κουκούλα και μάσκα.

Η ΕΛΑΣ αναζητά πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος μετά την φρικτή πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη στο δάσος του Αγ. Δημητρίου, από όπου και διέφυγε.

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε επίσης: