Ελλάδα 2021: Τι θα γίνει με Τουρκία και COVID-19

February 5, 2021

Ελλάδα 2021: Τι θα γίνει με Τουρκία και COVID-19Το δεύτερο μέρος των προβλέψεων για την Ελλάδα με βάση τα γενέθλιά της, στις 3/2Πριν από αρκετούς μήνες είχα γράψει για τον κίνδυνο απώλειας ζωών που προκύπτει αστρολογικά, είτε λόγω της πανδημίας είτε εξ αιτίας ενός… ιδιαίτερα θερμού επεισοδίου με την Τουρκία.

Η εκτίμησή μου ήταν και παραμένει ότι η δεύτερη εκδοχή είναι πολύ πιο πιθανό να εκπληρωθεί μέσα στο 2021 και με δεδομένο το «απρόβλεπτο» του Ερντογάν το «καμπανάκι» μπορεί να χτυπήσει ακόμη και μέσα στον Φεβρουάριο ή τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου.

Το «πρόσχημα» όμως μπορεί να είναι η Κύπρος, που έτσι κι αλλιώς αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε κομβική φάση και σε μια τέτοια περίπτωση ο πιθανότερος μήνας εμπλοκής είναι ο Αύγουστος.

Από εκεί και ύστερα, θα υπάρξει μια διπλωματική παρέμβαση των ΗΠΑ, με τον Τζο Μπάιντεν, ωστόσο, να κάνει τις… πονηριές του, προωθώντας τα συμφέροντα της χώρας του.

Πρόκειται, δηλαδή, να υπάρξει μια συμφωνία που θα έχει τις κρυφές πλευρές της και ανεξάρτητα με τους όποιους πανηγυρισμούς ένθεν κακείθεν του Αιγαίου, αυτός θα είναι ο πραγματικά κερδισμένος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: