Απόστολος Γκλέτσος: «Έλεγα ότι είμαι ωραίος, εκμεταλλεύτηκα τη θέση μου σε 2 περιπτώσεις. Ζητώ συγγνώμη»

February 5, 2021Απόστολος Γκλέτσος: Ο γνωστός ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «Alpha» και την εκπομπή «Tik talk». Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να παραχωρήσει συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ. Οι δυο τους συζήτησαν για τις άσχημες ιστορίες παρενοχλήσεων και βίας που έχουν κατακλύσει τη δημοσιότητα από τον χώρο του θεάτρου.Ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει πως τα περιστατικά αυτά είναι μεμονωμένες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας τονίζοντας πως δεν πρέπει να δημιουργηθεί στα νέα παιδιά η εντύπωση ότι ο χώρος του θεάτρου είναι ένα κολαστήριο.

Απόστολος Γκλέτσος: Oι δηλώσεις του

«Είναι μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά υπάρχουν. Υπήρχε, υπάρχει και δυστυχώς θα υπάρξει. Ο τρόμος της ανεργίας κρατά κλειστά τα στόματα. Όταν πας σε μία οντισιόν λες “εμένα δεν θα μου τύχει” ή για μία κακή συνεργασία και λες “εντάξει θα την αντέξω” αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να την αντέξεις. Και εμένα μου έχει τύχει κακή συνεργασία», ανέφερε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για το αν το δέχτηκε ο ίδιος παρενόχληση έδωσε αρνητική απάντηση. Ωστόσο, δέχτηκε το φλερτ τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και το εισέπραξε και θετικά.

Υπογράμμισε δε και τα διακριτά όρια μεταξύ φλερτ και παρενόχλησης λέγοντας: «Άλλο το φλερτ και άλλο η παρενόχληση. Οι γυναίκες αυτές τώρα διεκδίκούν μία λύτρωση στη δημοσιότητα. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε μία συντριβή και μία “συγγνώμη”, να πάμε τα πράγματα παρακάτω, να μην φοβίζουμε και τους νέους ότι ο χώρος είναι ένα κολαστήριο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: