ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας!

February 5, 2021

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ: Αυτοί κερδίζουν το σημερινό αγώνισμα επικοινωνίας!Τετάρτη 3/2, τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor 4 και οι δυο ομάδες, Μπλε και Κόκκινοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης για να κερδίσουν το πιο πολυπόθητο έπαθλο του παιχνιδιού, το έπαθλο της επικοινωνίας. Ποια ομάδα θα καταφέρει να επικρατήσει; Το Youweekly.gr ξέρει για ακόμα μια φορά…Το βράδυ της Τρίτης, όπως σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr από πολύ νωρίς, η Κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά τους Μπλε και με μεγάλη διαφορά στο σκορ. Πράγμα πρωτοφανή για τα ως τώρα δεδομένα!

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ LIKE ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Ποια ομάδα κερδίζει τον σημερινό 3/2 αγώνα του Survivor
Σήμερα, από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής οι Κόκκινοι θα παλέψουν πολύ σκληρά για το συγκεκριμένο έπαθλο καθώς από τότε που έγιναν οι αλλαγές στις ομάδες δεν το έχουν “γευτεί” ποτέ οπότε μπορείτε να φανταστείτε πόσο τρελά το θέλουν!

Γνωρίζετε πως το Youweekly.gr σε ότι πληροφορία σας έχει δώσει μέχρι στιγμής για το Survivor από την αρχή του έως και σήμερα δεν έχει πέσει ποτέ έξω! Βέβαια, δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο κάποια στιγμή να συμβεί κι αυτό αφού άνθρωποι είμαστε, σφάλματα κάνουμε! Αλλά νομίζουμε θα αργήσει πολύ να έρθει αυτή η στιγμή!

Για σήμερα, λοιπόν, οι πρώτες πληροφορίες μας (οι πρωινές) ανέφεραν πως οι Κόκκινοι έχουν πολλές ελπίδες για νίκη! Και σας το είπαμε, δεν ήμασταν σίγουροι 100% και καλά κάναμε δηλαδή! Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε με τίποτα πως θα κάνουν τρία σερί!

Και να σας πούμε και κάτι; Πολύ στεναχωρηθήκαμε που η Μαργαρίτη δεν θα μάθει νέα από τα παιδάκια της…

Επισήμως, λοιπόν, ανακοινώνουμε πως οι μπλε θα επικρατήσουν σήμερα guys!

Σήμερα, λοιπόν, έχουμε νέο αγώνισμα. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας survivor4.live και της σελίδας μας στο Facebook Survivor 4 σας αποκαλύπτουμε ότι :

Νικητές: ΜΠΛΕ

Πάντα σας μεταφέρουμε την πληροφορία με κάθε επιφύλαξη!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: