Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ένταση, ξενύχτια, νεύρα. Τώρα καταλαβαίνω όσους χωρίζουν μετά τον ερχομό του παιδιού»

February 5, 2021Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο γνωστός ηθοποιός είναι ο τηλεοπτικός «Κυριάκος Βαμβακάς» από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο Έλληνας ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2 night show», όπου παραχώρησε συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την ευτυχισμένη περίοδο που βιώνει τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο με την επιτυχία της σειράς του «ΑΝΤ1», όσο και σε προσωπικό, αφού έγινε για πρώτη φορά πατέρας ενός υγιέστατου αγοριού. Αναλυτικότερα:Βαγγέλης Αλεξανδρής: Όσα ανέφερε αρχικά

Μπορεί η καραντίνα να του δώσε τη δυνατότητα να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του. Όμως, δεν παύει να νιώθει ότι του «έκοψε» τη δημιουργία, καλλιτεχνικά. Σαν νέος πατέρας νιώθει τρομερά ευλογημένος. Η ζωή του άλλαξε δραστικά. Παρά τα ξενύχτια και τις δυσκολίες δεν υπάρχει πιο όμορφο δώρο για εκείνον στη ζωή από ένα παιδί. Είδε τον εγωισμό του να τον εγκαταλείπει στη θέα του γιου του και μίλησε για τα συναισθήματα που ενστικτωδώς τον πλημμύρισαν μετ΄ατον ερχομό του.

«Ο εγωισμός πάει περίπατο μπροστά στο νέο παιδί. Δεν το σκέφτεσαι είναι κάτι που σου γεννάται, ένστικτο. Κατάλαβα όλους τους γονείς που έλεγαν “Παναγιά μου, μου πάρ΄του τον πόνο” και το θεωρούσα γραφικό». Μετά από ένα παιδί η σχέση του ανδρόγυνου αλλάζει όπως εξηγεί, εξελίσσεται. Καταλαβαίνει δε και τα ζευγάρια που χωρίζουν λόγω της τεράστιας ευθύνης που έχουν στις πλάτες τους, που διαρκώς γεννά εντάσεις.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Τι δήλωσε στη συνέχεια

«Τώρα μπορώ να καταλάβω τον λόγο γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια. Με τη γυναίκα μου είμαστε πάρα πολύ δεμένοι, έχουμε κάνει ψυχαναλύσεις μεταξύ μας προτού φτάσουμε στον γάμο αλλά υπάρχει μία ένταση, ξενύχτι, ευθύνη, βγαίνουν τα νεύρα».

Αμέσως μετά, πέρασε στον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες» και την πιο ενεργό δράση που πήρε στη δεύτερη σεζόν. Έδωσε δε και μία πρόγευση για το τι να περιμένουμε από εκείνον αλλά και τον «Μπάμπη» στα επόμενα επεισόδια. «Θα έρθουν δύσκολες στιγμές για τον Μπάμπη και τον Κυριάκο», είπε. Ακόμη, αποκάλυψε ότι σε περίπτωση που η σειρά πάρει το πράσινο φως για τρίτη χρονιά θα ήταν πολύ θετικός στο να συνεχίσει στο πόστο του.

Β. Αλεξανδρής: Ακολουθεί βίντεο από τις δηλώσεις του στην συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «ANT1» και την εκπομπή «The 2 night show»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: