Σοκαρισμένη η φιλόλογος ζητάει συγγνώμη που αποπλάνησε τον 13χρονο

February 5, 2021Σοκαρισμένη η φιλόλογος ζητάει συγγνώμη που αποπλάνησε τον 13χρονο

Ζητά συγγνώμη από τον μαθητή και την οικογένειά του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η φιλόλογος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον 13χρονο μαθητή της, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Απόστολο Κοντό.

Η 35χρονη καθηγήτρια που είναι μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, εξέφρασε μεταμέλεια και ζήτησε συγγνώμη στον μικρό μαθητής της και την οικογένειά του. Υπενθυμίζεται ότι η φιλόλογος κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, ενώ έχει πάρει προθεσμία μέχρι την Δευτέρα για να απολογηθεί στην ανακριτή.

«Σε κατάσταση σοκ»

«Η εντολέας μου από την πρώτη κιόλας στιγμή προσήλθε ενώπιον των Αρχών αιτούμενη και λαμβάνοντας νόμιμη προθεσμία για την απολογία της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για την συνθήκη στην οποία έχει υποβάλλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει κάθε τι ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του. Ο ρόλος της υπεράσπισης είναι να διαφυλάξει τη νομιμότητα της διαδικασίας, να διευκολύνει τις Ανακριτικές Αρχές στο έργο τους, θέτοντας όμως στην κορυφή των ενεργειών της την προστασία του ανηλίκου. Η συμπεριφορά της εντολέως μου φέρει μεγάλη ηθική απαξία και ο κοινωνικός συναγερμός είναι απαραίτητος σε τέτοια περιστατικά. Η ποινική αξιολόγησή της, ωστόσο, αφορά τη Δικαιοσύνη που θα πρέπει να μείνει απερίσπαστη στο έργο της» σημειώνει ο δικηγόρος της και προσθέτει ότι «σε κάθε περίπτωση, η δημοσίευση ανακριβειών ή άσχετων με την υπόθεση πληροφοριών, βλάπτει πρώτα και κύρια τον ανήλικο και δευτερευόντως την εντολέα μου και το δύο χρονών παιδί της. Δε θα επιτρέψουμε να παραβιαστεί η μυστικότητας της ανάκρισης και η προσβολή των προσωπικών δεδομένων των εμπλεκομένων».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: