Αυτά τα ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Φεβρουάριο

February 4, 2021

Αυτά τα ζώδια θα είναι τυχερά στον έρωτα τον Φεβρουάριο

Όταν σκέφτεσαι τον Φεβρουάριο τι σου έρχεται στο μυαλό; Μικρές κάρτες σε σχήμα καρδιάς από κρυφό θαυμαστή; Μπουκέτο με λουλούδια, κουτιά με σοκολατάκια και γιγάντια αρκουδάκια; Οι προσδοκίες είναι πάντα υψηλές τον Φεβρουάριο. Εξάλλου είναι ο μήνας που γιορτάζουμε τον Άγιο Βαλεντίνο. Σημαίνει αυτό ότι ο δεύτερος μήνας του χρόνου είναι ο πιο ρομαντικός; Αν είσαι ένα από τα παρακάτω ζώδια τότε θα είσαι τυχερή. Ετοιμάσου να βουτήξεις στο πάθος, τη λαχτάρα και τον έρωτα γιατί αυτός ο μήνας θα ενισχύει την ονειροπόλα σου πλευρά.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανασυνδεθείς με οτιδήποτε ενισχύει την μαγική ποίηση του έρωτα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως βγεις ένα ερωτικό ραντεβού με τον αγαπημένο σου ή επιτέλους να κάνεις μια συζήτηση με αυτόν που σου αρέσει που θα πάει καλά.


Υδροχόος

Ίσως νιώσεις αυτό το μήνα ότι οι άνθρωποι σε προσέχουν, οι φίλοι και οι (πιθανοί) σύντροφοι προσέχουν τις αξίες σου με έναν ουσιαστικό τρόπο. Μην εκπλαγείς αν νέοι άνθρωποι αρχίζουν να σε ερωτεύονται.

Ιχθύες

Ξεκινά όμως η εποχή του Ιχθύ και η ενέργειά σου θα ανανεωθεί. Ίσως νιώσεις κίνητρο να επανασυνδεθείς με τον αγαπημένο σου σε βαθύτερο επίπεδο και να αποκαλύψεις τον πραγματικό εαυτό σου. Στο τέλος του μήνα θα ελκύεις ανθρώπους με αυτό που πραγματικά είσαι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: