Βάνα Ραμπότα: Τα σχόλια για την επανάληψη του 50-50, η σχέση με τον Βασίλη Κούκουρα, τα φλερτ και το πείσμα

February 5, 2021Η Βάνα Ραμπότα γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε  με την ενόργανη γυμναστική ενώ σε επίπεδο πρωταθλητισμού έχει αγωνιστεί με τον Πανιώνιο.Της: Έπη Τρίμη

Μετά την αθλητική της πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας ανάλογες σπουδές. Είναι ζευγάρι με τον ομότεχνό της Βασίλη Κούκουρα. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στην περιοδεία της παράστασης «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Η ίδια έχει πει σχετικά: “Δεν επικεντρώνομαι να μιλήσω για την προσωπική μου σχέση, ποτέ, γιατί νομίζω ότι είναι ένα κομμάτι που δεν έχει ενδιαφέρον. Είμαι ευτυχισμένη, χαρούμενη, περνάω καλά αυτό τον καιρό στη ζωή μου. Δεν κρύβω κάτι, απλώς δεν το διαφημίζω. Έχουμε φωτογραφηθεί, είμαστε στην ίδια δουλειά, έχουμε υπάρξει με παρέες…Δεν στηρίζω τη δουλειά μου εκεί, στο αν “πουλάει” αυτό, δεν με ενδιαφέρει καθόλου”.

Επαγγελματική πορεία

Η Βάνα Ραμπότα έγινε ευρύτερα γνωστή το 2005 στο ρόλο της Ειρήνη Καραμπέτη στην κωμική σειρά “Πενήντα Πενήντα”. Εκεί συμπρωταγωνίστησε μαζί με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Σάκη Μπουλά, Άβα Γαλανοπούλου και Μαρία Ανδρούτσου με τη σειρά να σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Η ίδια έχει πει σχετικά: «Μου κάνει κακό γιατί με ταυτίζουν με αυτόν το ρόλο. Σε αυτούς τους ρόλους, όπως η «Ειρήνη», δεν είμαι καθόλου εγώ, δεν μου πάνε και σαν προσωπικότητα, τους δημιούργησα, δεν με ενδιαφέρει να κάνω τέτοιους ρόλους συνέχεια. Πολλοί συνάδελφοι αρέσκονται να κάνουν ένα συγκεκριμένο τύπο, είναι στον άνθρωπο, εμένα δεν μου αρέσει, βαριέμαι. Είμαι άνθρωπος που βαριέμαι πολύ εύκολα, θέλω αλλαγές», εξομολογείται η Βάνα Ραμπότα στο περιοδικό Λοιπόν το 2016.

Μεταξύ άλλων η Βάνα Ραμπότα πρωταγωνίστησε από το 2008 μέχρι το 2010  στην κωμική σειρά LAPD που αποτελείται από δύο κύκλους επεισοδίων. Θεωρείται μια από τις πολύ ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και βεβαίως με καριέρα που δεν περιγράφεται σε δύο με τρεις σειρές.

Δεν έχω παρενοχληθεί

«Ο καθένας εισπράττει στο φλερτ αυτό που αποπνέει. Ήμουν πάντα ένας κλειστός και δύσκολος άνθρωπος, οπότε, όποιος με πλησίαζε για να με φλερτάρει το έκανε κάτω από σκέψη. Δεν θυμάμαι να έχω να έρθει σε δύσκολη θέση στη ζωή μου ποτέ, προσωπική ή επαγγελματική, από φλερτ, δεν αποπνέω αυτό το πράγμα. Δεν με εμπόδισε ποτέ, δεν έγινε άσχημα το φλερτ για να μου δημιουργήσει προβλήματα, δεν μου συνέβη ποτέ να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά. Πάντα το φλερτ σ’ εμένα λειτουργούσε εντελώς εγκεφαλικά, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει το παιχνίδι του μυαλού, η συζήτηση, η γνωριμία, εκεί προσδιορίζω την περιοχή του φλερτ», εξομολογείται η Βάνα Ραμπότα στο Λοιπόν.

Είμαι άνθρωπος της οργάνωσης και του προγραμματισμού

«Η σταθερότητα υπάρχει στην προσωπική μου ζωή, στο πείσμα μου, γιατί είμαι πεισματάρα και στον προγραμματισμό, διότι είμαι άνθρωπος με προγραμματισμό και οργάνωση. Δεν με ενδιαφέρει να οχυρώνομαι, να καλύπτομαι κάτω από μια συγκεκριμένη περσόνα στη δουλειά. Αν με επιλέγουν γι’ αυτό, βλέπουν κοντόφθαλμα», λέει στο Λοιπόν και συνεχίζει:«Τη δουλειά μου κάνω, θα καθίσω να πεινάσω; θα το κάνω όσο καλύτερα μπορώ αυτό. Όσο μπορώ, κάνω την επιλογή, δεν μπορώ να κάθομαι γιατί δεν έχω κανέναν άντρα να με ταΐζει, ούτε πατέρα με λεφτά ούτε λογαριασμό στην τράπεζα ούτε χορηγούς», λέει η Βάνα Ραμπότα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: