Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω»

February 4, 2021

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Με παρενόχλησαν σεξουαλικά αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω»Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: «Με παρενόχλησαν σeξουαλικά αλλά είχα τον τσαμπουκά να το αντιμετωπίσω»Για την υπόθεση των καταγγελιών για σeξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση γυναικών μίλησε η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει. Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά. Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα», ανέφερε.

«Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μην φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο».

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: