Σταρόβας: «Δεν υπάρχουν κορίτσια που την πέφτουν για να τους δώσουν δουλειά;»

February 3, 2021Σταρόβας: «Δεν υπάρχουν κορίτσια που την πέφτουν για να τους δώσουν δουλειά;»

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Σταρόβας απάντησε στην κριτική που δέχτηκε με αφορμή τη θέση που πήρε για τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού Κώστα Σπυρόπουλου.

Σε διευκρινίσεις ως προς την τοποθέτησή του για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Κώστα Σπυρόπουλο προχώρησε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε τόνισε πως πέρασε ένα δύσκολο τριήμερο δεχόμενος επικριτικά σχόλια.

Ο καλλιτέχνης δέχθηκε επικριτικά σχόλια για τις εν λόγω τοποθετήσεις του και σήμερα απάντησε στους επικριτές του, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Ξεκαθάρισε δε πως του ζητήθηκε να τοποθετηθεί και πως δεν έκανε καμία παρέμβαση.

«Δεν μπορούμε να λέμε ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι το ίδιο πράγμα με τον προπονητή με το 11χρονο κοριτσάκι. Τον έχω δει να λειτουργεί, βάζοντας τον εαυτό του πίσω. Ο Κώστας Σπυρόπουλος που ξέρω εγώ, δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερνε κάποιον άνθρωπο σε πολύ δύσκολη θέση» σημείωσε.

Ο ίδιος σημείωσε πως θα έπρεπε να υπάρχει και η αμφιβολία σε περίπτωση που δεν έγινε και πως «παίρνουμε το μέρος της μίας πλευράς».

«Δεν υπάρχουν και οι περιπτώσεις κοριτσιών που την πέφτουν σε ανθρώπους που μπορεί να τους δώσουν δουλειά; Δεν μειώνω το πρόβλημα των κοριτσιών, αλλά γίνεται και αυτό» ανέφερε.

Ακόμα έκανε γνωστό πως μίλησε με τον κ. Σπυρόπουλο, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι οι περισσότεροι από αυτούς που τάχτηκαν στο πλευρό των κοριτσιών έχουν συνεργαστεί μαζί του.

«Με τους μισούς έχουμε φάει 15 φορές. Αν εγώ είχα κάνει κάτι κακό στη Φαίη και το κουβάλαγε μέσα της 30 χρόνια, κι εσύ το ήξερες, θα συνεργαζόσουν μαζί μου; Θα με έπαιρνες στο μαγαζί σου;» είπε απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιάγκα.

Σημείωσε δε πως δεν μπορούσε να ταχθεί εναντίον του με το που, όπως είπε, άκουσε έναν «νομικίστικο» όρο.

«Τι έπρεπε να πω; Με το που άκουσα έναν όρο νομικίστικο, να πω “θα τον κρεμάσω ανάποδα για να πουν τι ωραίος τύπος είναι ο Δημήτρης Σταρόβας”; Νιώθω ότι είμαστε στο Κολοσσαίο, διψάει ο κόσμος για αίμα» δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Υπενθυμίζεται πως μπαράζ αποκαλύψεων έχει λάβει χώρα το τελευταίο διάστημα και στον χώρο του θεάτρου με τρεις γυναίκες ηθοποιούς να καταγγέλλουν πως τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης: