Ελένη Καστάνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

February 3, 2021

Ελένη Καστάνη: Η απάντησή της στις κατηγορίες της Σοφίας Μουτίδου

Δείτε όλα όσα είπε η Ελένη Καστάνη στο Happy Day.

Τη δική της, λιτή, απάντηση, στα όσα είπε προ ημερών για την ίδια η Σοφία Μουτίδου, έδωσε στο Happy Day η Ελένη Καστάνη, η οποία δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε στο να τονίσει πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.


Υπενθυμίζουμε πως η Σοφία Μουτίδου, μέσα από το λογαριασμό της στο Youtube, ανέφερε πως στη συνεργασία τους είχε περάσει πολύ άσχημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «μας είχε κάνει μαύρη τη ζωή πάνω στη σκηνή, είναι γνωστό μυστικό αυτό στον χώρο μας. Με καταριόταν “τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλες”».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετέφερε τα λόγια της Ελένης Καστάνη και ανέφερε συγκεκριμένα: «Με την κυρία Καστάνη συνομίλησε ο Μιχάλης Πλεμμένος και του είπε ότι δεν ισχύει αυτό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και ότι δεν θέλει να απαντήσει για να μη δώσει αξία σε κάτι τέτοιο που δεν ισχύει. Και επίσης ότι προς το παρόν δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της Σοφίας Μουτίδου γιατί είναι σαν να δίνει υπόσταση σε αυτή την κατηγορία που δεν ισχύει».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: