Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την 4χρονη στο κρύο – Διχασμένοι οι γονείς

February 2, 2021

Χαλκίδα: Μετανιωμένη η νηπιαγωγός που έβγαλε την 4χρονη στο κρύο – Διχασμένοι οι γονείςΜετανιωμένη δηλώνει η νηπιαγωγός που άφησε το 4χρονο κοριτσάκι στο κρύο για τιμωρία σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας, ωστόσο σήμερα Δευτέρα πήγε κανονικά στο σχολείο και το ίδιο θα εξακολουθήσει να γίνεται μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την πράξη της.Διχασμένοι οι γονείς

Στο μεταξύ, σε δύο πλευρές φαίνεται πως χωρίζονται οι γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σχολείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάποιοι αναφέρουν πως δεν είχαν κανένα πρόβλημα μαζί της στο παρελθόν, ενώ άλλοι τονίζουν πως είχε περίεργη συμπεριφορά και πως υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες, για τις οποίες δεν έγινε ποτέ έρευνα. «Έκανε ψυχολογικό πόλεμο στα νήπια, πολλές φορές τα άφηνε χωρίς μπουφάν στο διάλειμμα για παραδειγματισμό», σχολιάζει μια μητέρα.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας το νηπιαγωγείο επισκέφτηκε ψυχολόγος και κοινωνική λειτουργός για να μιλήσουν τόσο με τους γονείς όσο και με τους μαθητές για το περιστατικό, αναφέρει το Mega. Oρισμένοι γονείς επέλεξαν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, καθώς δεν έχουν ακόμα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις τους.

Προβληματισμό στο μεταξύ προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη, χωρίς ωστόσο να δημοσιοποιηθεί κάτι σχετικά με αυτό μέχρι να κυκλοφορήσει το βίντεο που τράβηξε μια μητέρα τυχαία. Την Παρασκευή η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού έκανε εγγράφως καταγγελία, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα κάνει κάτι μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Παρέμβαση Κεραμέως

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αφού ενημερώθηκε για το συμβάν, ανέφερε πως είχε επικοινωνία με τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου «να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας». «Σε συνέχεια χθεσινού δημοσιεύματος για περιστατικό σε νηπιαγωγείο της Χαλκίδας με 4χρονο κοριτσάκι, κινητοποιήθηκε αμέσως ο διοικητικός μηχανισμός της εκπαίδευσης και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση. Επικοινώνησα με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ζήτησα να διερευνηθεί σε βάθος κάθε πτυχή της καταγγελίας», ήταν η ανάρτηση της κυρίας Κεραμέως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Πηγή

Διαβάστε επίσης: