Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Έφτιαξαν αναπηρικό αμαξίδιο για τη σκυλίτσα τους

February 2, 2021

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Έφτιαξαν αναπηρικό αμαξίδιο για τη σκυλίτσα τους

Όπως είναι γνωστό στους κύκλους των ανθρώπων που αγαπάνε και φροντίζουν τα ζώα, ο Βασίλης Τζιγκούρας φτιάχνει εδώ και αρκετά χρόνια αναπηρικά αμαξίδια

Όπως είναι γνωστό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια είναι οι «γονείς» ενός ιδιαίτερου σκυλιού, της Ζάννης, η οποία είναι εδώ και μερικά χρόνια ανάπηρη. Την κατασκευή ενός αναπηρικού αμαξιδίου ανέλαβε ο Βασίλης Τζιγκούρας, ο οποίος είναι γνωστός στους κύκλους των ανθρώπων που ασχολούνται με τη φροντίδα των τετράποδων.

Όπως είναι γνωστό στους κύκλους των ανθρώπων που αγαπάνε και φροντίζουν τα ζώα, ο Βασίλης Τζιγκούρας, σύμφωνα με το petpet.news, φτιάχνει εδώ και αρκετά χρόνια αναπηρικά καροτσάκια, δίνοντας στα κατοικίδια μια «δεύτερη ευκαιρία» για ζωή.


Ένα από τα αμαξίδια που έφτιαξε ο Βασίλης, όπως μπορεί να δει κανείς στη σελίδα τoυ στο Facebook, είναι και αυτό της Ζάννης. Η Ζάννη είναι η σκυλίτσα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια, την οποία είχαν βρει αδέσποτη. Πριν από μερικά χρόνια, ύστερα από ένα χειρουργείο στη σπονδυλική της στήλη, η σκυλίτσα δεν περπάτησε ξανά. Το αμαξίδιο του Βασίλη της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία να χαρεί τη ζωή.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: