Θρίαμβος ανθρωπιάς: Μέσα σε 36 ώρες βρέθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη από τα Χανιά

February 1, 2021Θρίαμβος ανθρωπιάς: Μέσα σε 36 ώρες βρέθηκαν τα χρήματα για τον μικρό Βαγγέλη από τα Χανιά

Oσα χρήματα απαιτούνται για τη θεραπεία του μικρού Βαγγγέλη που διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα συγκεντρώθηκαν μέσα σε 36 ώρες!

Τεράστια ήταν η ανταπόκριση του κόσμου για τον μικρό Βαγγέλη από το Κολυμπάρι Χανίων που διαγνώστηκε με ρετινοβλάστωμα, δηλαδή κακοήθη όγκο στον αμφιβληστροειδή και πρέπει να ταξιδέψει στην Ελβετία για ραδιοθεραπείες.

Οπως αναφέρει το Zarpanews.gr μέσα σε μιάμιση μόλις μέρα συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50.000 ευρώ και έτσι την ερχόμενη Τρίτη στο πρώτο ταξίδι για την Ελβετία η οικογένεια φεύγει με ελπίδα και χαμόγελα.

Οι γονείς του έφτιαξαν σελίδα μέσα από την οποία ευχαριστούν όλους όσοι βοήθησαν, όπως μπορούσε ο καθένας και θα ενημερώνουν από εκεί για την πορεία της υγείας του παιδιού.

Ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος αλλά η μεγάλη ανταπόκριση έδειξε πως όσο υπάρχουν άνθρωποι η ελπίδα μένει πάντα ζωντανή.

Ο λογαριασμός για το παιδί θα κλείσει προκειμένου να μην δέχεται άλλα χρήματα, ενώ όπως μας ενημέρωσε η οικογένεια ακόμα και ένα ευρώ να περισσέψει θα το προσφέρουν στο σύλλογο Εθελοντών “Μικρός Πρίγκιπας”.

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε επίσης: