Αγαπητές χωρισμένες μητέρες, μόνο η διατροφή σας νοιάζει; Έχετε και εσείς ευθύνη απέναντι στα παιδιά σας!

February 1, 2021

Αγαπητές χωρισμένες μητέρες, μόνο η διατροφή σας νοιάζει; Έχετε και εσείς ευθύνη απέναντι στα παιδιά σας!Όσο καιρό σάς διαβάζω απορώ με τις χωρισμένες που γκρινιάζουν σε θέματα σχετικά με τους πρώην τους καθώς τυγχάνει να έχω σχέση με χωρισμένο μπαμπά (που δεν τον χώρισα εγώ)…1)το βασικό σας θέμα είναι η διατροφή και το μοναδικό σας θέμα (το δικαστήριο ορίζει το ποσό με βάση το νόμο άμα τα βολεύεται ή όχι είναι δικό σας θέμα άμα θέλει ο πρώην να σας δώσει παραπάνω έχει καλώς αλλιώς δεν είναι υποχρεωμένος- αυτό δεν τον κάνει κακό πατέρα).

2)άμα τολμήσει και κάνει σχέση ο πρώην αμέσως να τον κρεμάσουμε ότι και καλά περνάει καλά ενώ τα παιδιά έχουν ανάγκες.Ας σοβαρευτούμε έχει δικαίωμα να ξαναφτιάξει τη ζωή του ο χωρισμένος και να δαπανήσει χρήμα σε ταξίδια ποτά διασκέδαση, έχετε και εσείς κυρίες μου ευθύνη απέναντι στα παιδιά σας,δεν είναι ευθύνη μόνο του πρώην να στηρίξει τα παιδιά αλλά και εσύ ως μάνα.

3) όσες παίρνετε την απόφαση να κάνετε μόνες σας παιδί είστε ειλικρινά άξιες αλλά μετά κράζετε τον πρώην που δεν στάθηκε δίπλα σας- λάθος σας μεγάλο αν ο άλλος σας λέει ότι δεν θέλει αυτό είναι πάρε τε την ευθύνη σας. Κορίτσια εμείς είμαστε υπεύθυνες για το δικό μας σώμα.

Υ.Γ ο σύντροφός μου είναι υπόδειγμα πατέρα δεν τα γράφω αυτά σε σχέση με τον δεσμό μου αλλά σε σχέση με τις χωρισμένες που σχολιάζουν εδώ μέσα και τις αθώες παρατημένες γιατί όλα αυτά τα σχόλια είναι απλά κακίες προς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν γνωρίζετε!

Νάντια

Πηγή: singleparent.gr

Διαβάστε επίσης: