Δεν την αναγνώρισε ούτε ο γαμπρός: Κομμωτής μεταμορφώνει αχτένιστη κι απεριποίητη γυναίκα σε πανέμορφη νύφη

January 31, 2021Αλλαγή στην εμφάνιση: Η κομμωτική και το styling είναι φοβερές τέχνες. Δεν είναι απλά επαγγέλματα. Αυτό, διότι μέσω αυτών αλλάζει η ζωή των ανθρώπων προς το καλύτερο. Η ακόλουθη ιστορία επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη τοποθέτηση. Αναλυτικότερα:Αλλαγή στην εμφάνιση: Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Η Σάρα Παστέλα, μια κομμώτρια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, δε φανταζόταν την πρόκληση με την οποία θα ερχόταν αντιμέτωπη, όταν η Χόλι, μία φύλακας στον εθνικό δρυμό του Ντέστιν, πέρασε το κατώφλι του κομμωτηρίου της.

Η γυναίκα είχε «αφήσει» εντελώς τον εαυτό της, έχοντας αχτένιστα μαλλιά που έφθαναν μέχρι τη μέση της. Ωστόσο η Χόλι ήταν αποφασισμένη να αλλάξει την εμφάνισή της μια για πάντα, λίγο πριν το γάμο της.

Η Χόλι δεν είχε κόψει τα μαλλιά της για χρόνια. Κι αυτό γιατί ο πατέρας της είχε είπε κάποτε: «Οι γυναίκες, για να είναι όμορφες, πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά». Αυτές οι λέξεις χαράχτηκαν στη μνήμη της και από τότε τηρούσε την κουβέντα αυτή ευλαβικά. Όμως αυτό επρόκειτο να αλλάξει …

Αλλαγή στην εμφάνιση για την ημέρα του γάμου της

Η Χόλι ετοιμαζόταν να παντρευτεί και ήθελε απεγνωσμένα να αλλάξει ενόψει της σημαντικής αυτής ημέρας. Χρειάστηκε μια ολόκληρη ομάδα ειδικών για να επιχειρηθεί αυτό που φάνταζε αδύνατο. Κατ ‘αρχάς, η στυλίστρια αναγκάστηκε να κόψει περισσότερα από 60 εκατοστά μαλλιών και έπειτα άλλος κομμωτής να περάσει άλλες επτά ώρες εργασίας σε τέσσερα στάδια για να βάψει τα μαλλιά της με πολλαπλές αποχρώσεις χρώματος με σκοπό να επιτύχει το τελικό αποτέλεσμα.

Αν και το νέο λουκ της Χόλι άλλαξε σχεδόν ολοκληρωτικά την εξωτερική της εμφάνιση, η αλλαγή είχε αντίκτυπο και στον εσωτερικό της κόσμο, κάνοντας τη να νοιώθει πραγματικά καλά με τον εαυτό της. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη περιποίηση για να αισθανθούμε όμορφοι εσωτερικά και εξωτερικά. Ευχόμαστε στη Χόλι ό,τι καλύτερο και ελπίζουμε να έχει έναν υπέροχο γάμο!

Ακολουθούν φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν πώς ήταν και πώς έγινε:

Δείτε τις φωτογραφίες που βρίσκονται παρακάτω και θα καταλάβετε πως η αλλαγή στην εμφάνιση της συγκεκριμένης γυναίκας είναι εντυπωσιακή:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: