Βιασμός 11χρονης: «Με βίαζε ενώ ο πατέρας μου κοιμόταν» – Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας

January 31, 2021

Βιασμός 11χρονης: «Με βίαζε ενώ ο πατέρας μου κοιμόταν» – Συγκλονίζει η κατάθεση της πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐαςΔεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους τα όσα κατέθεσε η 21χρονη σήμερα πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας. Όπως είπε, ο τότε προπονητής της τη βίασε στο αυτοκίνητό του για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη μέρα το επανέλαβε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της.Ολόκληρη η κατάθεση της 21χρονης πρωταθλήτριας ιστιοπλοΐας η οποία όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών έπεσε θύμα βιασμού από τον προπονητή της.

Στην πολυσέλιδη κατάθεσή της το πρωινό του περασμένου Σαββάτου ενώπιον του εισαγγελέα Νίκου Στεφανάτου η Eλληνίδα πρωταθλήτρια περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα βίωνε για τουλάχιστον τρία χρόνια στα χέρια του προπονητή της, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα dikastikoreportaz.gr.

Όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε, από ηλικία ήδη εννέα ετών ο προπονητής, ο οποίος μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος την παρενοχλούσε λεκτικά με εκφράσεις του στυλ «τι ωραίο μωρό είσαι εσύ» και «τι ωραίο σώμα έχεις»!

Έναν χρόνο αργότερα σε αποστολή στο Γαλαξίδι, όπως είπε, μπήκε στο δωμάτιο της την κατέβασε από το κρεβάτι, έκατσε επάνω της και άρχισε να την φιλάει στο στόμα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2011, και πάλι στο Γαλαξίδι κατέθεσε ότι την έσυρε στο αυτοκίνητό του και την βίασε για πρώτη φορά, ενώ την επόμενη ημέρα την βίασε μέσα στο δωμάτιο που κοιμόταν ο πατέρας της!

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, από την κατάθεση της αποκαλύπτονται οι πιέσεις και οι εκβιασμοί από μέρους του κατηγορουμένου προκειμένου να μη μιλήσει, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μια ημέρα μετά την κατάθεση Μπεκατώρου και την γνωστοποίηση στα ΜΜΕ ότι και άλλη αθλήτρια της ιστιοπλοΐας βιάστηκε, ο 38χρονος της έστειλε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο προσπαθώντας να την πείσει ότι αυτά που της έκανε δεν ήταν έκνομα.

Πηγή; tilestwra.com

Διαβάστε επίσης: