Ελένη Πέτα: Ο 10 χρόνια μικρότερος σύζυγος, η εγκυμοσύνη στα 41, ο θάνατος του αδερφού της και η απόσυρση

January 31, 2021Η Ελένη Πέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τις σπουδές της στο βιολοντσέλο, στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάνει τα πρώτα της βήματα ως μουσικός και συνεργάζεται με τον Νίκο Παπάζογλου στη καλοκαιρινή του περιοδεία.Της: Έπη Τρίμη

Παράλληλα ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι κάνοντας συγχρόνως μαθήματα φωνητικής στο Ωδείο Αττικής. Ανά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, συνθέτες, στιχουργούς καθώς επίσης και με την Καμεράτα Φίλων της Μουσικής, την Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων και τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων. Έκτοτε  η καριέρα της εκτοξεύεται.

Η Ελένη Πέτα υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες στο έντεχνο τραγούδι και στην ποπ μουσική. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει “αποσυρθεί” από τη δημοσιότητα .

Ο γάμος με διαφορά ηλικίας

Η Ελένη Πέτα μίλησε στην εκπομπή “JOY” και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τη γνωριμία με τον άντρα της και τον 17 μηνών γιο της! Η Ελένη Πέτα όπως είπε γνώρισε τον σύζυγό της για πρώτη φορά όταν εκείνος ήταν 16 ετών και συνεργάστηκαν στη Θεσσαλονίκη. Τότε βέβαια δεν του είχε δώσει καμία ερωτική σημασία. “Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν 26 και εκείνος 16 ετών στη Θεσσαλονίκη, τον είχε φέρει ο πατέρας του, τον οποίο γνώριζα ως μουσικό, να αντικαταστήσει έναν άλλο μουσικό που είχαμε και είχα σκεφτεί τι ταλέντο είναι! Ήμουν ο μεγάλος του έρωτας από τότε, αλλά μετά από χρόνια πραγματοποιήθηκε το όνειρο».

Η Ελένη Πέτα έμεινε έγκυος τους πρώτους μήνες της σχέσης τους και απέκτησε τον γιο της ο οποίος της έχει αλλάξει τη ζωή. “Είμαστε μαζί δυόμιση χρόνια και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έμεινα έγκυος. Βεβαίως, γνωριζόμασταν χρόνια… Είμαι πολύ ευτυχισμένη! Το παιδί προέκυψε, ήρθε… Με προηγούμενες σχέσεις, δεν ήθελα. Δεν το επεδίωκα, το είχα και ξεγραμμένο… Ήρθε σαν δώρο αυτό το παιδί, μου άλλαξε τη ζωή μου, δεν το περίμενα… Ήταν μεγάλος έρωτας με τον σύντροφό μου και βγήκε το παιδί του έρωτα! Έκανα πολιτικό γάμο, καθώς το εθιμοτυπικό του πράγματος δεν με εκφράζει” είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια!

Έδωσα στον γιο μου το όνομα του νεκρού αδερφού μου

«Ο γιος μου ο Νίκος είναι 7,5 χρονών. Του έδωσα το όνομα του αδερφού μου που τον έχασα το 1993. Με τον άντρα μου δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά με κέρδισε μέρα με τη μέρα. Ο Κώστας με στήριξα όταν έμεινα έγκυος στα 42, δεν είναι εύκολο για μία γυναίκα, είχα πανικοβληθεί.», είπε με ειλικρίνεια η Ελένη Πέτα που σήμερα οδεύει στα 51.

Το star system είναι κόντρα στην άποψή μου

Η Ελένη Πέτα απέχει από το star system και αυτό γιατί δεν της πηγαίνει. «Είναι κόντρα στην άποψη μου για τα πράγματα. Δεν το κατακρίνω, διότι είναι ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να υπάρχει και υπάρχει παγκοσμίως, αλλά με ενοχλεί που στην Ελλάδα υπάρχει μόνο αυτό. Στα ΜΜΕ, στα περιοδικά, στην τηλεόραση, προβάλλεται σχεδόν αποκλειστικά αυτό και τίποτα απ’ όσα βρίσκονται στον αντίποδα», εξήγησε στο people και συνέχισε: «Η φίλια είναι κάτι ιερό που επιτυγχάνεται δύσκολα. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν συμφέροντα. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος της παρέας, δεν είμαι πολύ κοινωνική, δεν θα , κυνηγήσω τον άλλο για να επιδιώξω την παρέα του. Γι’ αυτό και έχω ελάχιστους φίλους, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη. Σκέψου πως στην Αθήνα ζω είκοσι χρόνια κι έχω κάνει μόλις δυο – τρεις φίλους. Είμαι πολύ κλειστός άνθρωπος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: