Κάντε τα ρούχα σας να μοσχομυρίσουν και να γίνουν πιο λευκά από ποτέ, με απλά υλικά που έχετε στο σπίτι

January 31, 2021Καθαρισμός στα ρούχα: Έχετε πρόβλημα, με τα ρούχα σας, διότι λερώθηκαν; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Απλά διαβάστε την ακόλουθη λίστα και αυτά θα γίνουν σαν καινούρια. Αναλυτικότερα:Καθαρισμός στα ρούχα: Πώς να τα κάνετε σαν καινούρια

Μαγειρική σόδα: Βάλτε στα ρούχα σας ένα μείγμα από 4 λίτρα νερό και ένα φλιτζάνι μαγειρικής σόδας , και θα παρατηρήσετε πως το λευκό χρώμα των ρούχων σας θα επανέρθει μέσα σε λίγα λεπτά.

Ξύδι και λεμόνι: Αυτό είναι ένα άλλο αποτελεσματικό μείγμα για τους λεκέδες στα ρούχα – απλά ανακατεύψτε λίγο λεμόνι και ξύδι με το αγαπημένο σας απορρυπαντικό και πλύντε τα ρούχα σας, ως συνήθως. Αν και η μυρωδιά του μείγματος είναι δυνατή, οι λεκέδες θα εξαφανιστούν γρήγορα!

Ασπιρίνη: Διαλύστε 6 ασπιρίνες και προσθέστε τες σε ένα μπολ με νερό και στη συνέχεια μουλιάστε τα ρούχα σας στο μείγμα για 30 λεπτά. Πλύντε στο χέρι το ρούχο όπως θα κάνετε και θα δείτε οτι ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί!

Χυμός λεμονιού: Ο χυμός λεμονιού είναι ένα αποτελεσματικό φυσικό λευκαντικό που θα λευκάνει τα ρούχα σας σε χρόνο μηδέν. Προσθέστε ένα φλιτζάνι χυμό λεμονιού στο πλυντήριο μαζί με το απορρυπαντικό, έπειτα πλύντε τα ρούχα σας και αφήστε τα να στεγνώσουν στον ήλιο – τα ρούχα σας θα έχουν γίνει πιο λευκά από ποτέ! Έτσι, την επόμενη φορά που θα χυθεί κρασί στο αγαπημένο σας πουκάμισο, μην το πετάξετε. Δοκιμάστε κάποιο από αυτά τα καταπληκτικά κόλπα και τα ρούχα σας θα γίνουν κάτασπρα και πάλι!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: