Γρηγόρης Γκουντάρας: Το "διαζύγιο" με την Μενεγάκη, το πρόβλημα υγείας του γιου και η μεγάλη πικρία

January 30, 2021Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι δημοσιογράφος και πατέρας δύο παιδιών. Τον έχουμε ταυτίσει με την Ελένη Μενεγάκη  αλλά ο ίδιος έχει αποδείξει πως ξέρει να επιβιώνει και να μη μασάει στα δύσκολα.Της: Έπη Τρίμη

Σήμερα, συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου ενώ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Ναταλί είναι επιχειρηματίες πέραν της δημοσιογραφικής τους ιδιότητας έχοντας. μαγιό με την υπογραφή της πρώτης και ζαχαροπλαστείο με την επιμέλεια του δεύτερου. Το ζευγάρι είναι από τα πλέον αγαπημένα και αν και διαφωνούν μονίμως είναι υπόδειγμα αγάπης, πίστης και αφοσίωσης  κάτι που σπανίζει στον δημοσιογραφικό χώρο.

Τα προβλήματα υγείας του παιδιού τους

Το ζευγάρι εξομολογήθηκε την δύσκολη περίοδο που πέρασε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Το πρώτο μας παιδί μας δυσκόλεψε πάρα πολύ, κάναμε να βγούμε από το σπίτι 2 χρόνια. Θυμάμαι ένα χρονικό διάστημα που εγώ δεν ήθελα καθόλου να κάνω δεύτερο παιδί. Ο Γρηγόρης με πίεσε πάρα πολύ! Ένιωθα πολύ κουρασμένη, δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω. Με το δεύτερο αγοράκι μας περάσαμε πραγματικά δύσκολες στιγμές. Δεν τα έχουμε πει ποτέ αυτά», ανέφερε η Νάταλι Κάκκαβα.


Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε: «Πήγαμε στον 8ο μήνα για εξέταση ρουτίνας και μας είπε ο γιατρός κυνικά ότι η Ναταλί έχει ανεπάρκεια πλακούντα και ότι πρέπει να φανούμε δυνατοί γιατί το παιδί δεν μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά της μάνας. Εκεί αρχίζεις και κλαις και λες τώρα τι διαχείριση κάνω. Οι περισσότερες πιθανότητες ήταν να γεννήσει και να μείνει το μωρό τρεις μήνες στην εντατική, οι άλλες πιθανότητες ήταν να γεννηθεί το πολύ 1.800 γραμμάρια και οι άλλες πιθανότητες ήταν να μη γεννηθεί καθόλου.

Μετά πηγαίναμε 1 χρόνο στα νοσοκομεία, γίναμε θαμώνες σχεδόν. Σταμάτησε η Ναταλί τη δουλειά και την τάιζα πρωτεΐνη κάθε μέρα. Έπαθα μεγάλο σοκ και έφερα στο μυαλό μου τον μεγάλο μας γιο, τον Οδυσσέα, που τον περίμενε και λέω κοίτα τώρα».

«Νοσηλευτήκαμε 6 φορές το παιδί μου κι εγώ», κατέληξε η Νάταλι Κάκκαβα.

Ο θάνατος του πατέρα του

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας  μίλησε  μεταξύ άλλων στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου  για τη σχέση με τον πατέρα του που έχει φύγει. Η δε γυναίκα του είπε χαρακτηριστικά:  «Η σχέση μας είναι μια ειλικρινής και υγιής σχέση. Είναι τον στήριγμά μου, δεν έχω κανέναν άλλο. Τον αγαπάω βαθιά. Δεν έχω ούτε αδέλφια, ούτε ξαδέλφια. Είμαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες», είπε η Ναταλί Κάκκαβα κρατώντας το χέρι του συζύγου της.

«Μας στεναχωρεί και τους δύο που τα παιδιά μας δεν έχουν γνωρίσει καθόλου παππούδες και γιαγιάδες, το κουβαλάμε μέσα μας αυτό».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον λυγμό του όταν η συζήτηση ήρθε στο ότι ο γιος του που έχει το όνομα του πατέρα του ρωτάει για τον παππού του.

Το τηλεοπτικό διαζύγιο με τη Μενεγάκη

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς κατάφερε να τα βγάλει πέρα στη ζωή του, καθώς ζούσε πολύ δύσκολα οικονομικά, ενώ δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία συνεργαζόταν επί 16 χρόνια.

«Ήμουν 16 χρόνια με την Ελένη. Όταν έφυγα μετά από 16 χρόνια ήταν πολύ ψυχοφθόρο. Ήμουν στο πουθενά και είχα ένα αβέβαιο μέλλον. Έχασα τη συνήθειά μου. Δούλευα επί 16 χρόνια 12 ώρες την ημέρα. Αυτή ήταν η ζωή μου.

Και όλο αυτό ανατρέπεται. Ήταν σαν διαζύγιο. Το είπα και στην ίδια ότι η αποχώρησή μου έπρεπε να γίνει ένα καλοκαίρι πριν. Στη δουλειά που κάνουμε κάθε καλοκαίρι ψάχνεσαι» είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Το ζαχαροπλαστείο

Ο ίδιος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς του πως άνοιξε ένα ζαχαροπλαστείο καθώς είχε μείνει χωρίς δουλειά .  Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θα συνεργαστεί με τον γνωστό Έλληνα pastry chef, Διονύση Αλέρτα.  Το εν λόγω ζαχαροπλαστείο είναι στα Καλύβια και λέγεται “Poeme patisserie” .

Πηγές: Facebook | The 2night show | Zappit |


Πηγή

Διαβάστε επίσης: