Κώστας Σπυρόπουλος: Αν προσέβαλα κάποιον, δεν ήταν στις προθέσεις μου

January 30, 2021

Κώστας Σπυρόπουλος: Αν προσέβαλα κάποιον, δεν ήταν στις προθέσεις μου

Απάντηση δια του συνηγόρου του δίνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετά τη θύελλα που προκάλεσαν οι δημόσιες καταγγελίες των Τζένη Μπότση, Αγγελικής Λάμπρη και Λουκίας Μιχαλά για σεξουαλική παρενόχληση – Για βάναυση στοχοποίηση του πελάτη του κάνει λόγο ο δικηγόρος, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει καταγγελία στη Δικαιοσύνη

Έσπασε την σιωπή του μετά τις καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση μέσω μιας κοινής ανάρτησης στο instagram από τις Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός Κώστας Σπυρόπουλος.


Σε ανακοίνωση με την υπογραφή του δικηγόρου Αλέξη Στεφανάκη αναφέρει:

“Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, καταγγελίες από καταξιωμένες γυναίκες ηθοποιούς, σε βάρος του εντολέα μου Κώστα Σπυρόπουλου, υπό τον τίτλο «θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα». Αναγνωρίζω ότι τέτοιες καταγγελίες συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και δημιουργούν αισθήματα συμπαράστασης προς τα «θύματα» και αποστροφής προς το φερόμενο «θύτη». Ωστόσο, αποτελεί ένδειξη πολιτισμού μιας κοινωνίας ο φερόμενος θύτης να μην στοχοποιείται τόσο βάναυσα, ειδικά, όταν δεν υφίσταται καταγγελία που να μπορεί να ερευνηθεί από το μόνο θεσμό που έχει αυτή την εξουσία, ήτοι τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ουδείς δικαιούται να την υποκαταστήσει στο έργο της. Σε κάθε περίπτωση και σεβόμενος απόλυτα την αξία του ανθρώπου, ο εντολέας μου υπογραμμίζει ότι, εάν προσέβαλε κάποιον ή τον έκανε να αισθανθεί άβολα, λυπάται ειλικρινά γι΄αυτό και δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν ήταν στις προθέσεις του. Υπενθυμίζω ότι στη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει συνεργαστεί με πλειάδα ηθοποιών, σκηνοθετών και καλλιτεχνικών συντελεστών. Οι συνεργασίες του υπήρξαν πάντοτε αρμονικές, μέσα σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού της ανθρώπινης προσωπικότητας και με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού καλλιτεχνικού αποτελέσματος”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: