Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη : Kαταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξoυαλική παρενόχληση.

January 30, 2021

Τζένη Μπότση και Αγγελική Λάμπρη : Kαταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξoυαλική παρενόχληση.

«Ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο».

Πριν από λίγο, η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη ανακοίνωσαν το όνομα του ηθοποιού, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με τα λεγόμενά τους να τις έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά. Είναι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Σπυρόπουλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)


Η Τζένη Μπότση έγραψε τα εξής: «Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: