Μιχάλης Καφετζής: «Βλέπω τον ξάδερφό μου στον τελικό του Survivor 4» – Survivor

January 30, 2021

Ο ξάδελφος του Τζέιμς, Μιχάλης Καφετζής μιλά αποκλειστικά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που επιδεικνύει κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.Όπως σχολίασε, ο αρχηγός της μπλε ομάδας, λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει, χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν, απλώς έτσι τα νιώθει και έτσι τα λέει.

Αγγελική Λάμπρη: Καταγγέλλει τον Κώστα Σπυρόπουλο για παρενόχληση και κακοποίηση

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Αγγελική Λάμπρη: Καταγγέλλει τον Κώστα Σπυρόπουλο για παρενόχληση και κακοποίηση

Μιχάλης Καφετζής ξάδελφος Τζέιμς Survivor

Ενώ, επίσης, δήλωσε πως η οικογένεια του στενοχωριέται για τα σχόλια που δέχεται από φανατικούς του ριάλιτι και πως είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως τον βλέπει σίγουρα να είναι στον τελικό!

Survivor 4: Οι στοιχηματικές ωστόσο έβγαλαν ήδη νικητή και δεν είναι ο Τζέιμς!

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του «Survivor», με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες – δείτε εδώ ποιος μπαίνει την Κυριακή – τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor σύμφωνα με τις στοιχηματικές

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

Survivor 4 νικητής στοιχήματα Γιώργος Κόρομι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: