Κανονικά θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση της 25η Μαρτίου

January 29, 2021

Κανονικά θα γίνει η στρατιωτική παρέλαση της 25η ΜαρτίουΚανονικά θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια της ΕπανάστασηςΚανονικά θα γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου φέτος, ενόψει και του εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θα γίνει μεν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα της τήρησης αποστάσεων λόγω του κορωνοϊού δε, αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.

Ήδη ο πρωθυπουργός έχει αποστείλει προκλήσεις σε Πούτιν, Μακρόν και πρίγκιπα Κάρολο, για να επισκεφτούν την Αθήνα τον Μάρτιο του 2021.

Την αποκάλυψη είχε κάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Οι προσκλήσεις αφορούν τη συμμετοχή των ηγετών στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Στις 25 Μαρτίου 2021, η μεγάλη εκδήλωση που προγραμματίζεται στην Αθήνα, θα ενώσει το τέλος της διαδρομής, το Ναυαρίνο, με την επίσημη αφετηρία της Επανάστασης, την 25η Μαρτίου 1821.

Το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά συζητείται η διοργάνωση εκδήλωσης στην Πύλο, όπως και γεύμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Πηγή: tilestwra.com

Διαβάστε επίσης: