35χρονη γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στoματικό έpωτα

January 29, 202135χρονη γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στoματικό έpωτα

Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον εμποδίσει να δραπετεύσει μέχρι να έρθει η αστυνομία

Μια γυναίκα προέβη σε μια… πράξη απελπισίας προκειμένου να καθυστερήσει έναν ληστή και να του αποσπάσει την προσοχή μέχρι να εμφανιστούν οι αστυνομικοί.

Ο κλέφτης, 24 ετών, φέρεται να ανάγκασε ένα μέλος του προσωπικού ενός βενζινάδικου να του παραδώσει τα μετρητά στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

Ο υπάλληλος στη συνέχεια διέφυγε και αφού πρώτα φέρεται να γρονθοκοπήθηκε στο πρόσωπο από τον ληστή.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASR, επικαλούμενο μια αστυνομική πηγή, τότε ήταν που μια μυστηριώδης γυναίκα μπήκε στο βενζινάδικο, πρόθυμη να βοηθήσει το προσωπικό να σταματήσει τον κακοποιό.

Η γυναίκα – που πιστεύεται ότι δεν είναι υπάλληλος του βενζινάδικου – φέρεται να έκανε μια πράξη στoματικού σeξ στον 24χρονο κλέφτη σε μια προσπάθεια να τον σταματήσει από το να δραπετεύσει.

Ένα μέλος του προσωπικού είχε ήδη καλέσει την αστυνομία που έφτασε για να ανακαλύψει τη γυναίκα και τον ληστή ξαπλωμένο γυμνό στο πάτωμα.

Δεν είναι σαφές εάν η 35χρονη Τσέχα – που ονομάζεται Σόνα – προέβη στην πράξη αυτή στον άνδρα από τον φόβο της ότι θα της επιτεθεί.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Μπρατισλάβα, Μίχαλ Ζάιφ, είπε στο TASR: «Σε ένα από τα δωμάτια οι αξιωματικοί βρήκαν τον άνδρα να δέχεται στoματικό σeξ από τη νεαρή γυναίκα».

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η Σόνα είπε στην αστυνομία όταν έφτασαν: «Πάρτε τον επιτέλους, δεν μπορώ άλλο».

Πηγή : hairt.gr

Διαβάστε επίσης: