Νέα καταγγελία κατά του Κιμούλη από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια…”

January 28, 2021

Νέα καταγγελία κατά του Κιμούλη από την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: “Αναγκάστηκα να πάρω χάπια…”

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών που στρέφονται κατά του Γιώργου Κιμούλη μετά τη χθεσινή δημόσια εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα που αποκάλυψε πως δέχτηκε σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. Σειρά πήραν η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη και η Φαίη Ξυλά. Τώρα ακόμη μια ηθοποιός έρχεται για αποκαλύψει τη δική της τραυματική εμπειρία από συνεργασία της μαζί του. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη που μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιέγραψε την απαράδεκτη συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο Γιώργος Κιμούλης στις πρόβες, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι είχε αναγκαστεί να πάρει μέχρι και χάπια για να μπορέσει να αντέξει την πίεση.

“Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα!
Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητακαι η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.
Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα)


Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή. #nowisourtime” έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.


 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴀʟᴇxᴀɴᴅʀᴀ ᴍ ᴛᴀᴠᴏᴜʟᴀʀɪ???? (@alexandra_tavoulari)

Διαβάστε επίσης: