Survivor ατομική ασυλία: Αυτόν περιμένουμε να υποδείξει για προτεινόμενο προς αποχώρηση ο Γιώργος Κοψιδας

January 27, 2021

Survivor ατομική ασυλία: Αυτόν περιμένουμε να υποδείξει για προτεινόμενο προς αποχώρηση ο Γιώργος Κοψιδας





Survivor ατομική ασυλία 26/1: Οι κανόνες άλλαξαν. Πλέον αυτός που αποφασίζει για ποιος θα είναι προτεινόμενος είναι ο νικητής της ατομικής ασυλίας.
S
Survivor ατομική ασυλία 26/1: Το έχουμε αναφέρει ένα κάρο φορές. Αυτή τη φορά αξίζει να το πούμε ακόμα μία. Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και των αλλαγών. Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα βέβαια ανατροπή στο αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο σε άλλα κομμάτια τη βλέπουμε.

Ένα από αυτά ήταν το κομμάτι τα της ψηφοφορίας. Αλλαγές. Ο κόσμος πλέον θα ψηφίζει αυτόν που θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ξέρουμε ήδη ποιοι θα είναι οι δύο προτεινόμενοι προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα.
Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι η μία υποψήφια από τους κόκκινους. Το ερώτημα είναι ποιον παίκτη θα επιλέξουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας να την πλαισιώσει. Σύμφωνα με όσα ξέρουμε, αλλά και με βάση την κοινή λογική και τα αγωνιστικά κριτήρια αυτή θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μένει να φανεί αν όντως θα είναι εκείνη τελικά. Αν συμβεί θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε αν με την αλλαγή στον τρόπο ψηφοφορίας θα «τελειώσει» η Ανθή από το παιχνίδι. Αυτή είναι και η πιο σοβαρή ελπίδα για τους κόκκινους προκειμένου να δυναμώσουν και να αρχίσουν να κερδίζουν.


Θα περιμένουμε και το οριστικό αποτέλεσμα ασφαλώς…Εκείνο που μένει να φανεί είναι ποιος θα είναι ο τρίτος της παρέας. Διότι θα υπάρξει ένας ακόμα.

Ποιος θα τον διαλέξει αυτόν; Μα φυσικά ο Γιώργος Κοψιδάς. Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας ήταν που κέρδισε την ατομική ασυλία. Μαζί της και το δικαίωμα να επιλέξει ποιος θα είναι αυτός που θα προταθεί για υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ο Κοψιδάς μέχρι στιγμής δεν ψηφίζει με άλλα κριτήρια πέραν του αγωνιστικού. Αυτό θα κάνει και τώρα. Ο χειρότερος παίκτης της ομάδας είναι ο Περικλής Κονδυλάτος. Το λένε και τα στατιστικά του Survivor. Αυτός, λοιπόν, αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα συμπληρώσει την τριάδα των προτεινόμενων προς αποχώρηση για την κόκκινη ομάδα. Εκτός και εαν έχει βγεί υποψήφιος από την ομάδα.

Εδώ θα είμαστε για τα οριστικά. Αυτή την τριάδα ξέρουμε και αναφέρουμε. Μπορεί να έχουμε και ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Δύσκολο βέβαια…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: