Survivor 4 Έκτακτο spoiler: Μπαίνει τελικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Σε ποια ομάδα θα τη δούμε

January 25, 2021

Survivor 4 Έκτακτο spoiler: Μπαίνει τελικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη – Σε ποια ομάδα θα τη δούμε



Εδώ και καιρό έχει αρχίσει να ακούγεται πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη θα μπει στο Survivor 4!



Μετά την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου και της Μαριάνθης Καλατζάκη- Κασδαγλή έχουμε να δούμε κι άλλες μια εκ των οποίων θα είναι και αυτή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Μάλιστα, η ίδια έχει σταματήσει να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο και χρησιμοποιούσε καθημερινά αφού ήταν μέρος της δουλειάς της κι αυτό λέει πολλά.

Το βιογραφικό της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη γεννήθηκε στις 13 Ιουλίου και είναι 28 ετών. Εργάζεται ως μοντέλο και έχει λάβει συμμετοχή σε Διαγωνισμούς Ομορφιάς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια σημαντική στιγμή στην καριέρα της στο modelling είναι η φωτογράφιση της στην αμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Esquire, η οποία μπήκε στη λίστα με τις αγαπημένες του περιοδικού.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει πάρει μέρος σε πασαρέλες, φωτογραφίσεις μόδας, video clips ενώ έχει κάνει τηλεοπτικά guests και αρκετά εξώφυλλα. Εδώ και χρόνια έχει το δικό της κανάλι στο YouTube με συμβουλές ομορφιάς.

Ακόμα, έχει ασχοληθεί με τις πολεμικές τέχνες, κάνει ιππασία και aerial yoga. Της αρέσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και το καρτ όμως μεγαλύτερή αγάπη έχει για την σκυλίτσα της, την Άισα, που με δυσκολία αποχωρίζεται.

Η Δήμητρα επιθυμεί να ανακαλύψει τον εαυτό της μακριά από τις ανέσεις και την καλή ζωή αν και στο πίσω μέρος του μυαλού της, όπως η ίδια λέει, βρίσκεται και η νίκη.

Το 2009, σε ηλικία 19 ετών, είχε πάρει μέρος στο Next Top Model.

Να υπενθυμίσουμε πως συμμετείχε παλιότερα στο Nomads.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: