Survivor Spoiler 24/1: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο και βάζουν φωτιά στο παιχνίδι

January 24, 2021

Survivor Spoiler 24/1: Ανατροπή! Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο και βάζουν φωτιά στο παιχνίδι



Survivor Spoiler 24/1: Μάχη… σώμα με σώμα, κυριολεκτικά, θα δώσουν σήμερα Μπλε και Κόκκινοι για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού στο Survivor. Ποιοι θα πανηγυρίσουν;



Το Survivor επιστρέφει… δριμύτερο και θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το επεισόδιο της Κυριακής θα χτυπήσει «ρεκόρ» τηλεθέασης.

Πρόκειται, φυσικά, για την πρώτη εμφάνιση μετά την έκπληξη της κατάκτησης της πρωτιάς δημοφιλίας από την Ανθή Σαλαγκούδη, της αποχώρησης της Ελίζαμπεθ Ελέτσι, πρόκειται για τη μέρα που θα μπουν στο παιχνίδι δύο νέες παίκτριες και για το… χαμό που θα δούμε σε τι επίπεδο θα προβληθεί απ’ την παραγωγή, στις σχέσεις Σαλαγκούδη και Κονδυλάτου με τους υπόλοιπους παίκτες της Κόκκινης ομάδας.

To Spoiler της ημέρας φυσικά δεν είναι άλλο απ’ το αποτέλεσμα της νέας μονομαχίας επιβίωσης για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού.

Σας μεταφέραμε και χθες τις πρώτες εκτιμήσεις και πληροφορίες απ’ τον Αγιο Δομίνικο, καθώς το επεισόδιο όχι μόνο έχει γυριστεί, αλλά έχει «μονταριστεί» και είναι έτοιμο προς προβολή.

Αλλαγή, λοιπόν, δεν υπήρξε… Οι Μπλε θα είναι και πάλι αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν, με τους Κόκκινους να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενισχυόμενοι και από την είσοδο της Βαλέριας Χοψωνίδου.

Η ώρα τους… πλησιάζει, για να γευτούν τη μεγάλη χαρά μιας νίκης; Κάτι τέτοιο μας έχουν μεταφέρει, ενόψει των νέων μονομαχιών για την κατάκτηση ασυλίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: