Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

January 24, 2021

Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της





Χριστίνα Μπόμπα: Πρόσφατα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα και η χαρά στο πρόσωπό της δεν κρύβεται με τίποτα

Γονείς θα γίνουν τους επόμενους μήνες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη, ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Μάλιστα ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να μείνει εκτός Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται φέτος στην κεντρική θέση του παρουσιαστή.

Η χαρά της δεν κρύβεται στα social media.


Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα.

Ξεκίνησε πρόγραμμα γυμναστικής.




Ανέβασε σχετικό βίντεο.

Δείτε παρακάτω…

Ο λόγος φυσικά δεν ήταν άλλος από την επιθυμία του να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του, σε όλη αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της εγκυμοσύνης. Όσο για τη Χριστίνα Μπόμπα, η κοιλίτσα μέχρι στιγμής, μπορεί να μην έχει φουσκώσει αρκετά, ωστόσο η ίδια ξεκίνησε γυμναστική για εγκύους, κάτι που μας ενημέρωσε, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: