Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία»

January 23, 2021



Πέτρος Κωστόπουλος: «Έχω σκεφτεί την αυτοκτονία»

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τη σκοτεινότερη περίοδο της ζωής του, που τον έκανε να σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία.

Για την πιο άσχημη περίοδο που πέρασε στη ζωή του, η οποία τον έφερε στο σημείο να σκέφτεται μέχρι και την αυτοκτονία, μίλησε στην εκπομπή «The 2Night Show» φιλοξενούμενος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ο πρώην εκδότης και νυν παρουσιαστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ύστερα από πολύ καιρό απουσίας από εκπομπές και λίγες ημέρες μετά από τον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με το ταξίδι του στο Ντουμπάι τις ημέρες των εορτών.

Η κατάθλιψη και οι «φίλοι που χάθηκαν»

Μιλώντας για όλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος σημειωτέον δεν μίλησε για την πρώην σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού, γεγονός που είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, λέγοντας πως δεν πρόκειται να ρωτήσει τίποτα σχετικά με αυτό το θέμααποκάλυψε λεπτομέρειες για την εποχή που ως επιχειρηματίας και εκδότης έφτασε στην καταστροφή και τη χρεωκοπία.

Όπως εξομολογήθηκε, κατά την εποχή που επιχειρηματικά όλα «γκρεμίζονταν» γύρω του, ήταν και εποχή που διάφοροι «φίλοι» του εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «όταν μπεις στη διαδικασία να χάσεις και τους τρεις πυλώνες της ζωής σου, τη δουλειά, την οικογένεια και τους φίλους σου, η μοναξιά είναι εκκωφαντική. Σαν ένα πλοίο που σφυρίζει στα αυτιά σου μέσα σε ένα δωμάτιο».

Οι σκέψεις για οι σκοτεινές σκέψεις

Λίγες στιγμές αργότερα μάλιστα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Να σου επιτίθενται τα ζόμπι από γύρω, να μην μπορείς να ορθοποδήσεις και να είσαι […] μόνος σε ένα σπίτι. Ε, θες να πηδήξεις! Και έχει περάσει από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Πολύ εύκολα, αλλά έκανα μια κουβέντα».

Όπως αποκάλυψε ο Πέτρος Κωστόπουλος, δέχθηκε βοήθεια από μια ψυχίατρο, η οποία με τα λόγια της τον έκανε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. «Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Μου είπε η ψυχίατρος που πήγα ότι δεν μου χρειάζεται και πολύ γιατί ξέρω τι έχω».

 

Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν δίστασε να αποκαλύψει και το τι του είπε η ψυχίατρος που επισκέφθηκε, ώστε να τον αποτρέψει να κάνει κακό στον εαυτό του. «Μου λέει, λοιπόν, πως αν σκεφτώ την αυτοκτονία, θα καταφέρω κάτι πάρα πολύ βαρύ. Θα καταφέρω να κάνω δυστυχισμένα τα παιδιά μου, μέχρι να πεθάνουν, κομπλεξικά και να μισούν την κοινωνία η οποία σε οδήγησε σε αυτό. Αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω στα παιδιά μου. Και έτσι αποφάσισα ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα το οποίο δεν φαίνεται».

Πηγή : sputniknews.gr

Διαβάστε επίσης: