Βίντεο: Ο άνθρωπος ξοδεύει 45.000 $ για επαναστατική χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή του σκύλου του

January 22, 2021

Βίντεο: Ο άνθρωπος ξοδεύει 45.000 $ για επαναστατική χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή του σκύλου του



Καταφέρνει να συγκεντρώσει περισσότερα από 45 χιλιάδες δολάρια για να ταξιδέψει στην Ιαπωνία με τον σκύλο του και να σώσει τη ζωή της.



Οι σκύλοι κλέβουν τις καρδιές μας με την άνευ όρων αγάπη και τη φιλία τους , ώστε να γίνουν κάτι περισσότερο από ουσιαστικό μέλος της οικογένειας, για το οποίο θα κάναμε οτιδήποτε.

Όπως και ένας άντρας ο Jason Garrett, από την Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τις αποταμιεύσεις του για να σώσει τον σκύλο του.

Είναι η καλύτερη φίλη του

Ο μικροσκοπικός schnauzer, Lola, 12 ετών, διαγνώστηκε με νόσο της μιτροειδούς βαλβίδας που προσβάλλει τους πνεύμονες και την καρδιά της . Η κατάστασή του είναι τόσο σοβαρή που ένας γιατρός του έδωσε μόνο οκτώ έως εννέα μήνες για να ζήσει.

«Είχαμε ένα επεισόδιο τον Νοέμβριο όπου όταν επιστρέφαμε από μια βόλτα λιποθύμησε. Η καρδιά του διευρύνεται από μια κατεστραμμένη μιτροειδής βαλβίδα », είπε ο Garrett.

Μετά τη θλιβερή διάγνωση της Λόλα, ο Γκάρετ έμαθε για την χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς για σκύλους , που ξεκίνησε από τον Ιάπωνα ιατρό Masami Uechi. Αλλά, επειδή η χειρουργική επέμβαση είναι εξαιρετικά εξειδικευμένη, και μόνο ο Uechi και λίγοι χειρουργοί ξέρουν πώς να το κάνουν, το κόστος είναι πολύ υψηλό, κοστίζει περίπου 45.000 $.

“Το μειονέκτημα είναι ότι κοστίζει 45 χιλιάδες, χρησιμοποιώ κάθε δεκάρα των αποταμιεύσεών μου και θα πουλήσω ακόμη και το αυτοκίνητό μου, αν είναι απαραίτητο”, είπε ο άντρας.

Ο Garrett δημιούργησε επίσης μια καμπάνια στο GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την επέμβαση. Η Λόλα είναι πολύ ξεχωριστή στη ζωή του επειδή ο ευγενής άνθρωπος πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη και διπολική διαταραχή, είναι το κίνητρο που τον κρατά ζωντανό.

Η Λόλα έσωσε αναμφίβολα τη ζωή μου αμέτρητες φορές . Θα έκανε οτιδήποτε για να την σώσει. Είναι η οικογένεια μου », είπε ο Garrett.

Ευτυχώς, η ευγενής αιτία για τη σωτηρία της ζωής της Λόλα έχει συνοδευτεί από άλλους λάτρεις των ζώων , συμπεριλαμβανομένης της Nate Estes, προέδρου του Mighty Hearts Project , μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης αφιερωμένης στην ελπίδα των ιδιοκτητών σκύλων που πάσχουν από την ασθένεια, μιτροειδής βαλβίδα και θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση στη χειρουργική επέμβαση.

Ο οργανισμός πιστεύει ότι ο πιο βιώσιμος τρόπος για να σώσει τη ζωή της Λόλα είναι να πάει στην Ιαπωνία, όπου μπορεί να χειρουργηθεί από τον πρωτοπόρο ιατρό χειρουργικής επέμβασης σε έξι μήνες με μόνο 17.800 $, συν τα έξοδα ταξιδιού. Με αυτήν την επιλογή ο Garrett θα έπρεπε να συγκεντρώσει μόνο 25 χιλιάδες.

«Καταλαβαίνω πλήρως ότι είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε όλα τα χρήματά σας για το σκυλί σας. Πολλοί άνθρωποι θα έκαναν οτιδήποτε για τα ζώα τους, έχει να κάνει με την άνευ όρων αγάπη που ένα κατοικίδιο δίνει στον άνθρωπό του.

Αν και ο στόχος φαινόταν αδύνατος για τον Garrett, εκατοντάδες χρήστες του Διαδικτύου συγκινήθηκαν από την ιστορία αγάπης μεταξύ του άνδρα και του σκύλου του, καταφέρνοντας να ξεπεράσουν τον αρχικό στόχο των 45 χιλιάδων δολαρίων. Μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε περισσότερα από 50 χιλιάδες δολάρια με τα οποία ο Garrett μπορεί να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να χειρουργήσει και να θεραπεύσει τον καλύτερό του φίλο.

Η αποστολή ολοκληρώθηκε

Ελπίζουμε ότι η όμορφη Lola θα είναι σε θέση να βγει πιο υγιείς από ποτέ μετά την επέμβασή της και ότι θα είναι σε θέση να περάσει χιλιάδες πιο χαρούμενες στιγμές με τον υπέροχο φίλο της.

Δείτε το βίντεο:

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: