Survivor Στατιστικά : Ποιοι είναι στους «δυνατούς», σταθερά στον «πάτο» Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη

January 22, 2021

Survivor Στατιστικά : Ποιοι είναι στους «δυνατούς», σταθερά στον «πάτο» Κονδυλάτος και Σαλαγκούδη





Αναλυτικά νούμερα, αριθμοί και νίκες για τους παίκτες στο Survivor. Ζόρια για τα φαβορί.
Αυτές τις αναλύσεις για το Survivor τις βρίσκετε μόνο εδώ. Επειδή ξέρουμε που θα απευθυνθούμε και ποιος θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το κείμενο με τα νέα στατιστικά είναι και πάλι στη διάθεσή σας.

Πολλές ήττες από παίκτες που θεωρούνται φαβορί στο επεισόδιο της Τετάρτης. Δύο ήττες ο Κοψιδάς, ήττα ο Κoρόμι, ήττα ακόμα και ο Τζέημς στους μπλε. Ωστόσο, οι ανατροπές δεν ήταν ιδιαίτερες στον πίνακα και στα στατιστικά του Γιώργου Πρίτσου. Δείτε και μόνοι σας.

Survivor Στατιστικά
Ακόμα ένα παιχνίδι που η ομάδα των Κόκκινων υπέστη ήττα, μετά από ανατροπή στο σκορ από την ομάδα των Μπλε. Άλλη μια μέρα χωρίς φαγητό, άλλη μια μέρα συμβούλιο, έχουμε χάσει το μέτρημα σε πόσα συμβούλια έχουν πάει οι Κόκκινοι και να ψηφίζουν.

Είδαμε μια πίστα σήμερα όπου το συστατικό για να κερδίσεις, ήταν στα χέρια και στην ισορροπία, έχουμε δει και δυσκολότερες πίστες… κάτι που θα αναφερθούμε στο μέλλον στο παιχνίδι διαβίωσης το όποιο βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣKAΪ.

Πάμε να δούμε τι λένε οι αριθμοί σε ομαδικό επίπεδο πρώτα


Βλέπουμε άνοδο από την ομάδα των Μπλε στην Μαριαλενα Ρουμελιώτη και στον Αλέξη Παππά, ενώ από την ομάδα των Κόκκινων η Σοφία Μαργαρίτη προσπέρασε τον Γιώργο Κοψιδά στον πίνακα!!!.

Πάμε να δούμε και το συνολικό ταμπλό με όλους τους παίκτες που απαρτίζουν το φετινό Survivor.




Βρισκόμαστε στο 1/3 του παιχνιδιού και βλέπουμε ότι μετά τον αγώνα επάθλου, στο συμβούλιο για αποχώρηση, είδαμε την Ελίζαμπεθ Ελετσι να παίρνει τον δρόμο για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.

Τελικά, τα νούμερα λένε την αλήθεια ή το παιχνίδι επιβίωσης έχει μετατραπεί σε σκάκι για δυνατούς λύτες;;;

Τα λέμε την Κυριακή μετά το καινούριο επεισόδιο…

Ο Νίκος ήταν από τους κορυφαίους στο τελευταίο αγώνισμα…


Πηγή

Διαβάστε επίσης: