Το πιο μοδάτα κουρέματα του 2021: 10 υπέροχες ιδέες για να δοκιμάσετε τώρα που άνοιξαν τα κομμωτήρια

January 21, 2021



Τα γυναικεία κουρέματα για το 2021, θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας δώσουν κίνητρο να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνισή σας, ενόψει της νέας χρονιάς που ξεκίνησε.



Αν θέλεις να ακολουθείς τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τότε πρέπει να ενημερωθείς για τα καλύτερα κουρέματα που θα δούμε το 2021. Εξάλλου, ένα φρέσκο και μοντέρνο κούρεμα μπορεί να κλέψει την παράσταση!

Φέτος λοιπόν θα δεις σχεδόν τα πάντα: κουρέματα από τα παλιά, κλασικά κουρέματα, καθώς και φρέσκιες και τολμηρές πινελιές στα μαλλιά. Ανακάλυψε τα καλύτερα γυναικεία κουρέματα για το 2021!

Γυναικεία κουρέματα: Curtain bangs

Τα αγαπημένα μας curtain bangs είναι πολύ hot τη νέα χρονιά! Κι αυτά είναι καλά νέα για εσένα αν φοβάσαι τις μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά αλλά θέλεις μια ανανέωση. Τα φραντζάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο σου σαν κουρτίνες είναι βολικά, αφού θα μπορείς να τα κρύψεις όταν θέλεις. Ακόμα, ταιριάζουν είτε έχεις τα μαλλιά σου κάτω είτε θέλεις να τα πιάσεις επάνω.

Γυναικεία κουρέματα: Μαλλιά στο μήκος του ώμου

Τα μαλλιά στο μήκος του ώμου είναι ένα ιδιαίτερα βολικό, αλλά και κομψό κούρεμα ειδικά αν δε μπορείς να αποφασίσεις ανάμεσα σε μακριά haircuts ή πιο κοντά. Μπορεί να σου ακούγεται σαν ένα απλό κούρεμα, αλλά έτσι κι αλλιώς τη φετινή χρονιά θα παρατηρηθεί στροφή προς την απλότητα. Εξάλλου, μιας που δε γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η πανδημία, καλό είναι να επιλέξεις κουρέματα που θα μπορούν να συντηρηθούν ακόμα κι αν κάνεις καιρό να δεις τον κομμωτή σου.

Γυναικεία κουρέματα: Τολμηρά pixie κουρέματα

Τα pixie κουρέματα είναι απολύτως στιλάτα και φρέσκα. Έτσι, το 2021 μπορείς να τα τολμήσεις άφοβα! Κούρεψε τα μαλλιά σου σε οποιαδήποτε παραλλαγή pixie σου αρέσει, για παράδειγμα κοντά μαλλιά με φραντζάκια ή ξυρισμένα στο σβέρκο. Μπορείς συνδυαστικά με το stylish κούρεμα σου να δοκιμάσεις και ένα μοδάτο χρώμα, όπως είναι το ξανθό λευκό.

Γυναικεία κουρέματα: Φιλαριστά καρέ μαλλιά

Το καρέ είναι ένα all time classic κούρεμα που δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει ποτέ, γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε να το βλέπουμε το 2021. Αυτό που θα δεις όμως πιο πολύ την τρέχουσα χρονιά είναι τα ελαφριά φιλαρίσματα στα καρέ μαλλιά. Έτσι, το καρέ θα έχει κίνηση και όγκο και δε θα αποπνέει αυστηρότητα!

Γυναικεία κουρέματα: Mullet κούρεμα

Με μια πρώτη ματιά μπορεί πραγματικά να απορείς αλλά το mullet κούρεμα επανέρχεται το 2021! Μεσουράνησε τη δεκαετία του 80 και στις αρχές του 90 αλλά μετά εξαφανίστηκε. Τα mullet μαλλιά χαρακτηρίζονται από τα κοντά μαλλιά επάνω και πιο μακριά κάτω. Αυτό το έντονα φιλαριστό haircut είναι ένα ιδιαίτερο κούρεμα που μόνο που κάποια που θέλει να ξεχωρίζει θα τολμήσει!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: