Ιδού το τέρας που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι στον Ιππικό Όμιλο

January 21, 2021



Ιδού το τέρας που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι στον Ιππικό Όμιλο

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του Πακιστανού που ασέλγησε σε ένα 5χρονο αγγελούδι!

Το 5χρονο κορίτσάκι περιέγραψε στην μητέρα του τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του Πακιστανού ο οποίος εργαζόταν στον Ιππικό Όμιλο τα Μεσόγεια, και εκείνη έντρομη κατήγγειλε στην αστυνομία το περιστατικό.

Οι αστυνομοκές αρχές συνέλαβαν τον 19χρονο και έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τις  φωτογραφίες του προκειμένου να διερευνηθεί εάν έχει επαναλάβει τις φριχτές πράξεις του.

Πρόκειται για τον (ΕΠ) IHTISHAM (ΟΝ) ALI του SHABIR και της FAHMETA , γεννηθέντα την 16-1-2001 στο Πακιστάν, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή :newsbreak.gr

Διαβάστε επίσης: