Φωλιά των Κου Κου: Η δημόσια συγγνώμη για τους δίδυμους του «Big Brother»

January 20, 2021Φωλιά των Κου Κου: Η δημόσια συγγνώμη για τους δίδυμους του «Big Brother»

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης απολογήθηκαν κατά τη έναρξη της εκπομπής τους, για την παραδοχή των Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή για αποπλάνηση στην εκπομπή τους.

Δημόσια συγγνώμη ζήτησαν οι παρουσιαστές Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου στην αρχή της εκπομπής τους “Στη Φωλιά των Κου Κου” στο Star το πρωί της Τρίτης (19/01), μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η ομολογία των Χρήστου και Παναγιώτη Βαρουξή ότι συνευρέθηκαν διαδοχικά με κοπέλα χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, σε επεισόδιο της εκπομπής την προηγούμενη βδομάδα, οι δίδυμοι πρώην παίκτες του “Big Brother” παραδέχτηκαν κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ότι έκαναν σεξ με κοπέλα, η οποία δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος, με τους παρουσιαστές να διακωμωδούν το περιστατικό αποπλάνησης και εξαπάτησης.

Η παραδοχή των διδύμων και η αντίδραση των Κατσούλη – Καραβάτου προκάλεσαν οργή στα social media και σφοδρές αντιδράσεις, ενώ το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ” υπέβαλε σχετική καταγγελία στο ΕΣΡ το βράδυ της Δευτέρας (18/01).

Κατά την έναρξη της εκπομπής τους, οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να απολογηθούν και να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη, αναφέροντας ότι αντιλαμβάνονται το λάθος τους και την ευθύνη των πράξεών τους.

“Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς”, ξεκίνησε να λέει ο Κρατερός Κατσούλης.

Η Κατερίνα Καραβάτου πήρε τον λόγο, αναφέροντας: “Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη”.

Έπειτα, ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε: “Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, λοιπόν, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους. Και μία υπόσχεση Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά”.

Δείτε το βίντεο με την απολογία τους:

 

Πηγή : news247.gr

Διαβάστε επίσης: